SRBI U HRVATSKOJ NISU HRVATI: Stefanović OŠTRO odgovorio Kolindi. Evo šta joj je SVE rekao!

- Želim da verujem da se radi samo o skandaloznoj izjavi i nadam da će ona (Grabar Kitarović) prestati da se bavi skandalima i da će početi nešto drugo da radi. Nadam se da je reč samo o skandaloznoj izjavi, a ne o politici Starčevića i Pavelića - rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije

  • 32

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da je izjava novoizabrane predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović da su svi Srbi u Hrvatskoj Hrvati potpuno skandalozna i sramotna.

Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da ne sme ni da zamisli kakve bi reakcije bile da je tako nešto neko u Srbiji rekao o bilo kojoj nacionalnoj manjini.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Želim da verujem da se radi samo o skandaloznoj izjavi i nadam da će ona (Grabar Kitarović) prestati da se bavi skandalima i da će početi nešto drugo da radi. Nadam se da je reč samo o skandaloznoj izjavi, a ne o politici Starčevića i Pavelića - rekao je Stefanović.

SVI SRBI U HRVATSKOJ SU HRVATI: Nova ludačka izjava hrvatske predsednice! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pero

    16. januar 2015 | 18:34

    Ama narode srbin u hrvtskoj ili bilo gde bio on je srbin a sto ima drzavljanstvo neke zemlje to je nesto drugo nemojte mjesati zabe i babe. Onaj ko je pokrsten to je njegov problem moze da se zove kako hoce to je njegova stvar. Mi krajisnici smo srbi bili i ostali sto se tice manipulacija to smo prosli devedesetih godina.

  • oblak

    16. januar 2015 | 13:40

    Zivim u Svedskoj i imam svedsko drzavljanstvo ali sam po nacionalnosti Srpkinja.Nemojte brkati drzavljanstvo sa nacionalnošću i to samo kad su Srbi u pitanju.Sto Hrvate u Srbiji ne zovu Srbima?

  • MIRKO PEROVIC

    16. januar 2015 | 21:49

    PROSTO NEVEROVATNO A MOZDA I NIJE SOBZIROM NA SVE ONO STO SMO DOZIVELI OD HRVATA.NESHVATLJIVO JE DA NASE RUKOVODSTVO TAKO BLAGO BOLJE RECI NIKAKO NE REAGUJE.BRACO SRBI DOKLE OVAKO,PREDPOSTAVLJAM DO TADA KADA I MI NE POCNEMO DA IM VRACAMO DOSTOJANSTVENO A NE VECITO DA STAVLJAMO GLAVU NA PANJ KAKO BI JE ODSEKLI.NIJE NJIHOVA PREDSEDNICA BILO KO DA BI MILIONITI PUT PRECUTALI.APELUJEM DA SE SRPSKA INTELIGENCIJA PROBUDI,SANU PROZBORI,STUDENTI SHODNO SVOM TEMPERAMENTU SE OGLASE,........SLAZEM SE NE TREBA ODREAGOVATI NIKAKVIM NASILJEM ALI I PERO JE BRITKO ORUZJE!!!! NA OVU TEMU SE MOZE PISATI NADUGACKO I NASIROKO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA