HRVATSKA JE SRBIJA - NEĆE NAS VIŠE USTAŠE KLATI: Evo šta je Arkan rekao o ratu u JUGOSLAVIJI! (VIDEO)

-- Ovo je naša zemlja. Naša teritorija, koju smo mi 1941. godine dali Hrvatskoj - rekao je komandant Srpske dobrovoljačke garde stranim novinarima na pitanje što se on bori u Kninskoj Krajini

Na internet stranici Jutjub pojavio se video snimak od 23. decembra 1991. godine na kom komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan poručuje stranim novinarima da je područje Kinske Krajine oduvek bilo Srpska, a ne Hrvatska!

- Ovo je naša zemlja. Naša teritorija, koju smo mi 1941. godine dali Hrvatskoj. Istorija se ponavlja, ali ovaj put će Srbi uzvratiti borbom i neće dopustiti da nas ustaše ubijaju - rekao je Željko Ražnatović zvani Arkan.

Šta je sve ispričao Arkan o ratu u Hrvatskoj, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk1

    26. januar 2015 | 14:40

    Narod koji ne pamti svoju proslost ona mu se ponovi... Nazalost mi Srbi smo takav narod da sve vrlo brzo zaboravimo i oprostimo, zato i prolazimo kako prolazimo... Zeljko je bio takav kakav je bio al ti momci na snimku su isli svuda i nisu bili kukavice...

  • Srbin

    26. januar 2015 | 14:07

    Potpuno je upravu

  • JA

    26. januar 2015 | 14:25

    E komadante,komadante..Samo 2 dobre stvari smo mi Srbi dobili u ratovima 90tih.Kao prvo,Tudjman nije uspeo da pobije sav onaj narod iz Krajine(a pitam se da li je u opste to i hteo,mozda mu je bilo dovoljno da protera Srbe,sto je i uspeo).Kao drugo,dobili su nasi sunarodnici preko Drine Republiku Srpsku,prvu srpsku drzavu,sa te strane Drine jos od srednjeg veka.Neka je ona i federalna jedinica u nekakvoj BiH..i to se moze promeniti u nasu korist,za neko vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA