VUČIĆ ČESTITAO CIPRASU: Pogledajte šta je srpski premijer poručio grčkom kolegi!

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Grčke. Uveren sam da ćete tu veoma važnu dužnost obavljati požrtvovano i odgovorno kako bi Vašoj zemlji i narodu doneli stabilnost i napredak - napisao je premijer Srbije u čestitci predsedniku Vlade Republike Grčke

  • 5

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Aleksisu Ciprasu povodom izbora na dužnost predsednika Vlade Republike Grčke.

 

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje ime, upućujem Vam srdačne čestitke povodom izbora za predsednika Vlade Republike Grčke. Uveren sam da ćete tu veoma važnu dužnost obavljati požrtvovano i odgovorno kako bi Vašoj zemlji i narodu doneli stabilnost i napredak.

 

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

 

- Koristim priliku da istaknem da ćete u Vladi Republike Srbije i meni, kao njenom predsedniku, imati pouzdanog partnera i sagovornika i da ćemo nastaviti da unapređujemo tradicionalno bliske i prijateljske odnose naših država i naroda - navodi se u čestitki premijera Vučića.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    27. januar 2015 | 15:24

    Mnogo lep ovaj grk!!!

  • gile44

    27. januar 2015 | 14:42

    I pored velikog broja cestitki koje je dobio,verujem da mu i cetritka naseg premijera puno znaci! Tako rade odgovorni politicari!

  • davca

    27. januar 2015 | 22:15

    I treba odrzavati odnose sa bratskom Grckom jer su oni uvek bili uz nas..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA