VUČIĆ: Nikolićev posao je da kritikuje Vladu

Na pitanje šta misli o fondaciji Dragice Nikolić i da li treba da prijavi donacije, Vučić je rekao da misli da ih oni prijavljuju i da je ta fondacija mnogim ljudima pomogla

  • 14

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da predsednik Srbije Tomislav Nikolić ima pravo da govori šta želi i da kritikuje Vladu.

- Naš posao u Vladi Srbije je da trpimo kritike svakog građanina, posebno predsednika, i da uglavnom ćutimo. Ako se nekad drznemo da izgovorimo neku reč, računam, biće tu (evropski komesar Johanes) Han ili neko drugi da nas spreči - rekao je Vučić za sutrašnji Kurir.

Na pitanje šta misli o fondaciji Dragice Nikolić i da li treba da prijavi donacije, Vučić odgovorio:

- Mislim da oni prijavljuju i da je ta fondacija mnogim ljudima pomogla.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandžak

    2. februar 2015 | 11:01

    To je ono kada brod tone a kapetan govori: Ma sve je u najboljem redu. (Kada se nešto predstavlja kao savršeno obično je na ivici propasti)

  • Sladja

    2. februar 2015 | 00:23

    Tako je, premijeru nas. Vlada je odgovorna gradjanima. Predsednik ima prava da kritikuje, usmerava, koci, ubrzava, isto kao i gradjani. Isto kao i premijer.A Vlada da prihvata konstruktivne kritike od naroda, koga zastupa. A za ono trpljenje, jeste da nas narod kaze: Trpljen spasen, ali ja npr. ne bih smela,posle loseg iskustva javnog zastupanja popularnog dvojca, kao obican gradjanin, ne bih vise smela da kazem javno sta mislim. Ne bih da me neko opominje.

  • tAndjelija

    2. februar 2015 | 12:18

    Slatki ste!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA