VUČIĆU UZMI NEKI SLOBODAN DAN, VINO, ZVEZDINE ZNAČKE: Evo šta je sve premijer Srbije dobio za rođendan!

Predsednik Vlade Srbije na poklon za rođendan dobio je Zvezdine značke i sportsku odevnu kombinaciju (jakna, džemper i pantalone), sa ceduljicom na kojoj je pisalo "UZMI NEKI SLOBODAN DAN"

  • 4

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u veoma jakom radnom tempu proslavio je svoj 45-ti rođendan, a njegovi saradnici su mu u pauzama između sastanaka uspeli da uruče po koji poklon, dok je premijer ministre na sednici njegovog kabineta častio tortom!

Premijer Vučić na poklon za rođendan dobio je Zvezdine značke od naprednjaka, vino od Dačića i sportsku odevnu kombinaciju (jakna, džemper i pantalone), sa ceduljicom na kojoj je pisalo "UZMI NEKI SLOBODAN DAN" od članova njegovog kabineta!

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Evo šta je Vučić dobio na POKLON od Čepurina za rođendan! (FOTO)

Ministri su juče na sednici Vlade umesto prekora bili počašćeni čokoladnom tortom, a ministar spoljnih poslova i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić poklonio je Vučiću paket kvalitetnog vina.

Svom predsedniku stranke rođendan su čestitali i iz SNS-a, a Aleksandar Vučić dobio je na poklon 17 značaka u ramu koje predstavljaju različite periode osvajanja trofeja fudbalskog kluba Crvena zvezda.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Šta je zajedničko Rozi Luksemburg, Oliveri Katarini, Evi Mendez i Aleksandru Vučiću?!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. mart 2015 | 10:34

    Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se zelja ispunila! Nek te kroz zivot sreća i zdravlje prati, ljepsih ti zelja ne mogu dati! Sretan rodjendan!☆☆☆☆☆☆☆☆ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ Neka ti se dani u tvom zivotu sto sretnije trose, neka te pogodi sve sto je lepo, a promasi sve sto je lose.. sto i zelim svima nama u Srbiji.Neka ti zivot bude kao san, zelim ti: sretan rodjendan!!!

  • juta

    6. mart 2015 | 16:00

    Realno, covek se maksimalno trudi!!

  • maja

    6. mart 2015 | 13:31

    Tako se vodi država, bez predaha i odmora ako želimo da napredujemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA