POZOVI SRPSKU VLADU I MINISTRE PREKO VIBERA I WHATSAPP-a: Evo kako se dopisuju Vučić, Toma, Dačić i Zorana Mihajlović! (FOTO)

Srpski politički funkcioneri prate modne trendove i aktivno koriste društvene mreže, ali i sve više komuniciraju preko aplikacija za dopisivanje Vibera i WhatsApp-a, a evo ko od njih uopšte nama nijedan instaliran program za dopisivanje

  • 3

Srpski politički funkcioneri prate modne trendove i aktivno koriste društvene mreže, ali i sve više komuniciraju preko aplikacija za dopisivanje Vibera i WhatsApp-a. Jedino predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić za dopisivanje koristi samo SMS poruke!

Odavno je poznato da srpski političari koriste društvene mreže i da skoro svako od ministara, predsednika ili premijera ima nalog na Tviteru ili Fejsbuku, ali funkcioneri Srbije sve više se dopisuju preko sve popularnijih aplikacija Viber i WhatsApp-a.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, aktivno koristi WhatsApp aplikaciju za dopisivanje i preko nje često komunicira sa svojim timom ili odgovara na pitanje novinara.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Aplikaciju WhatsApp aktivno koriste i prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije Ivica Dačić, ministar energetike Aleksandar Antić, kao i potpredsednica Vlade i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović.

Ipak, mnogi od njih koji koriste WhatsApp takođe se dopisuju i preko Vibera, a njega koriste: Zorana Mihajlović, Aleksandar Antić, ali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, srpski ministar vojni Bratislav Gašić i ministar trgovine Rasim Ljajić.

Zanimljivo je i to da premijer Srbije Aleksandar Vučić, nema nijedan instaliran program za dopisivanje već to čini isključivo preko SMS poruka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazarev grad

    28. mart 2015 | 13:27

    Odlicno sve sto pricaju i pisu sve te prepiske automacki dobijaju strane sluzbe toliko o nasoj drzavi koliko ke ozbiljna...

  • Fox Molder

    28. mart 2015 | 13:09

    Mislim uzas! Kakav je to nivo bezbednosti kad vodexi funkcioneri koriste medjunarodne javne servise... Pa Viber je skoro prodao VIP-u sve brojeve iz Telenora i MTS-a da bi ovi mogli da salju promotivne reklame! A nasi ministri taj isti servis koriste za razmenu informacija, sigurno nekada i od drzavnog znacaja! Strasno, koji je to nivo tehnoloske nepismenosti!

  • falcon

    28. mart 2015 | 13:42

    viber i whatsapp nisu sigurni za drzavne poslove. trebalo bi zabraniti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA