ALBANCI TVRDE: Hašim Tači dolazi u Beograd da promoviše MIR!

- Tači je glavni lider u regionu koji promoviše mir i saradnju između naroda i država - izjavio je njegov savetnik Ardian Arifaj

  • 7

Nakon najave da će šef kosovske diplomatije Hašim Tači posetiti Beograd, oglasio se i njegov savetnik Ardian Arifaj koji kaže da će bivši vođa OVK doći u Beograd da promoviše mir  i saradnju između dva naroda i država.

Arifaj je izjavio da je Tači pozitivno odgovorio na poziv nevladine organizacije "Ambasadori mira" koja taj skup organizuje 24. aprila.

- U tom duhu on je spreman da putuje za Beograd kako bi promovisao taj koncept - rekao je Arifaj.

Najava dolaska Tačija u Beograd izazvala je različite reakcije u Prištini, i dok jedni smatraju da bi on u Beograd trebalo da putuje na poziv srpskog kolege Ivice Dačića, drugi očekuju da se tamo izbori za neki oblik priznanja nezavisnosti.

DAČIĆ BLOKIRAO DOLAZAK TAČIJA: Nema potrebe da bivši vođa OVK DOĐE U SRBIJU!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жељко

    16. april 2015 | 12:38

    Добро па нека он промовише мир. Али у централном затвору где му је и место. Ма дајте људи о чему ми овде причамо крваве му руке до лаката, створио нарко бандитистан на Косову и сад ће као да промовише мир. Ма то га ове крвопије да запада шаљу као врхунац понижења у Београд.

  • Dr. za rock and roll

    16. april 2015 | 12:51

    Prve dole da ga promovise i vrati sve oteto-- siptarska posla. Najvise bih vole da dodje da ga uhapsimo i osudimo na dozivotnu

  • kuka dj

    16. april 2015 | 12:41

    ZLOCINCA uhapsiti....u gepek sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA