SNS: Čestitamo Pajtiću, Živkoviću i Petroviću, podsetili su Srbiju šta znači MRAK!

Srpska napredna stranka je u svom saopštenju za javnost čestitala Bojanu Pajtiću, Zoranu Živkoviću i Dušanu Petroviću što su uspeli toliko naroda da dovedu na miting autobusima iz cele Srbije

  • 5

Srpska napredna stranka čestita Bojanu Pajtiću, Zoranu Živkoviću i Dušanu Petroviću što su uspeli toliko naroda da dovedu na miting autobusima iz cele Srbije u Beograd, a čestitamo i njihovom autoprevozniku Mišković komercu što ovaj put nije morao da izdvoji mnogo para na prevoz njihovih članova.

Počeo miting Demokratske stranke na Trgu Republike (FOTO)

Građani nisu morali čekati novo pomračenje sunca, jer se danas svima smrklo kada su videli tri najveća lopova u Srbiji na jednoj bini: Bojana Pajtića, Zorana Živkovića i Dušana Petrovića, dok su ih obezbeđivala braća Ješić poznata po uspešnosti razbijanja glava građanima.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se Demokratskoj stranci na organizaciji mitinga, jer su uspeli u jednom danu da podsete sve građane na najmračnije doba Srbije, kada je ova političko-tajkunsko- mafijaška družina opljačkala državu i narod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA