MIHAJLOVIĆ: Državna tajna je ko je glasao ZA REZOLUCIJU O SREBRENICI!

- Činjenica je da moramo da mislimo o budućnosti, da se ne vraćamo u prošlost i ukoliko premijer Vučić odluči da ide u Srebrenicu, ja ću svakako biti uz njega, da odamo poštu žrtvama - rekla je potpredsednica Vlade Srbije

  • 16
Vlada Srbije, sednica, trodnevna žalost ,  Zorana Mihajlović Foto: Milena Đorđević

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da ukoliko premijer Aleksandar Vučić odluči da ode u Srebrenicu, ona će svakako biti uz njega kako bi odali poštu žrtvama.

Ona je, na konferenciji za novinare, komentarišući napade na nju poslednjih nekoliko dana, rekla da oni nisu ni prvi ni poslednji, ali i dodala da to po njenom mišljenju nije patriotizam.

Upitana kako je glasala prilikom izjašnjavanja ministara o Nacrtu rezolucije o Srebrenici, ona je rekla da je ta tačka dnevnog reda bila pod oznakom država tajna, te da ne želi da komentariše dok se taj status ne skloni.

- Činjenica je da moramo da mislimo o budućnosti, da se ne vraćamo u prošlost i ukoliko premijer Vučić odluči da ide u Srebrenicu, ja ću svakako biti uz njega, da odamo poštu žrtvama - rekla je Mihajlović.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Ona je dodala da je sve što Vlada Srbije radi prethodnih godnu dana u cilju postizanja stabilnosti celog regiona i pomirenja.

Ona je rekla da je za Srbiju u ovom trenutku vrlo važna realizacija Briselskog sporazuma, odnosno da budu postignuti odredjeni dogovori, ali ne samo da bi se otvorila poglavlja, već zbog Srba koji žive na Kosovu i Metohiji i kako bi se uspostavilo funkcionisanje ZSO.

- To je ono što je prioritet Vlade Srbije - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jerusalim

    25. jun 2015 | 14:47

    Mozes da se krijes iza drzavne tajne dokle hoces,znamo da si ti glasala za rezoluciju izdajnice idi u ameriku tamo ti je mesto

  • milovanović

    25. jun 2015 | 14:17

    Mene bi interesovalo ko u Srpskoj Vladi radi za Srpski nacionalni interes??

  • Voja

    25. jun 2015 | 14:54

    Kori Udovicki i Zorana Mihajlovic jedine glasale za rezoluciju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA