ON JE FRANCUSKI SRBIN KOG SE PLAŠI EVROPA! Tvrdi da MUSLIMANI LAŽU i da su Srbi MASAKRIRANI u Srebrenici!

- Razbijanje Jugoslavije imalo je za cilj da se oslabi srpski narod u korist drugih nacija - tvrdi predstavnik francuskog "Nacionalnog fronta" u Evropskom parlamentu

  • 18

Poslanici francuskog “Nacionalnog fronta” u Evropskom parlamentu spremili su Rezoluciju o Srebrenici kao kontru onoj čiji je autor Velika Britanija i u njoj ističu da u ovom mestu u BiH ima i mnogo srpskih žrtava o kojima svi ćute!

U tekstu Rezolucije o Srebrenici čiji je autor pripadnik fronta Emerik Šoprad ističe se da je između 1992. i 1993. godine 39 srpskih sela u blizini Srebrenice opustošeno i da su njihovi stanovnici masakrirani i deportovani, kao i da u slučaju Potočara ne postoji nikakav zvanični dokaz o planiranju masovnih egzekucija.

KOSOVO JE SRBIJA ODJEKUJE EVROPOM: Nezavisnost KiM je ISTORIJSKA GREŠKA tvrde u EU!

Ovim predlogom podseća se i da prema haškim kriterijumima nijedan uverljiv dokaz ne optužuje Srbe za genocid u Srebrenici.

Foto: Wikimedia/RealpolitikCommons Foto: Wikimedia/RealpolitikCommons

Ovo nije prvi put da ovaj Francuz zastupa srpske interese u Evropskom parlamentu, tako je u njemu izjavio i da je Pariz napravio istorijsku grešku što je priznao Kosovo i dodao da je NATO ratom protiv Srbije potvrdio separatizam Albanaca, a da je EU sledila američki politiku.

FRANCUZI UDARILI NAJVEĆI ŠAMAR SRBIMA: Traže da se PREKINU PREGOVORI Srbije i EU! Šokiraće vas razlog ove odluke!

Foto: Flickr/inyucho Foto: Flickr/inyucho

- Sve je, nažalost, nastavak onog što se dešavalo 1999. godine iz vremena nelagalnog rata NATO protiv Srbije, čiji je cilj bio da se potvrdi separatizam Albanaca s Kosova, koji su iz demografskih razloga postali većinski na ovoj terotoriji. A EU je sledila američki politiku - rekao je funkcioner Nacionalnog fronta.

Prema njegovim rečima, iz svega toga uglavnom profitira SAD, jer je Srbija, pravoslavna zemlja istorijski bliska Rusiji, regionalna sila.

- Razbijanje Jugoslavije imalo je za cilj da se oslabi srpski narod u korist drugih nacija. Iza prava manjina, krili su se strateški interesi, američki, ali i nemački - kazao je Šoprad.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. jul 2015 | 08:31

    HVALA BOGU DA JE NEKO PROGOVORIO!HVALA VAM FRANCUZI!

  • Ognjen

    6. jul 2015 | 08:28

    Pa dokle vise britanci start vas briga oko srebrenice jeli Bio genocid ili nije,nek se hvataju skotske I irske kanite se via srba...

  • милић од љубовије

    6. jul 2015 | 07:33

    Нажалост све је то тачно европа несхвата да им је америка и енглеска највећи непријатељ а не Русија

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA