SRBIJU NIKO NEĆE PONIŽAVATI! Evo šta je Vučić rekao o REZOLUCIJI VELIKE BRITANIJE O SREBRENICI!

- Ne znam kako će to izgledati, ali ni najmanje nisam oduševljen tim procesom. Ako me pitate šta je svrha svega toga, očigledno nisam dovoljno pametan - kaže premijer Srbije

  • 14

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da još nije doneo odluku o odlasku na obeležavanje 20 godina Srebrenice, i da će je doneti posle sednice Saveta bezbednosti za koju, kako kaže, Srbija još nije dobila poziv.

Govoreći o sednici Saveta bezbednosti na kojoj će 7. jula biti reči o predlogu o rezoluciji o Srebrenici, Vučić je rekao da je na sednicu pozvana Bosna i Hercegovina.

SULEJMAN UGLJANIN UDARIO NOVI ŠAMAR SRBIJI: Srbi su izvršili GENOCID u Srebrenici ali i nad BOŠNJACIMA u Sandžaku!

- Ne znam kako će to izgledati, ali ni najmanje nisam oduševljen tim procesom. Ako me pitate šta je svrha svega toga, očigledno nisam dovoljno pametan - rekao je Vučić.

Upitan kakav je stav Srbije o četvrtom predlogu rezolucije i da li je srpska vlada tražila objašnjenje zašto poziv za srpsku delegaciju još nije stigao, Vučić je odgovorio da je stav naše zemlje nepromenjen.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Od koga da tražim objašnjenje kada sam danas dobio poruku da su spremni da čuju primedbe Srbije, dva-tri dana pre sednice SB, a nas do sada nisu ništa ni pitali - rekao je Vučić.

Kada je reč o odlasku u Srebrenicu Vučić je rekao da će tu odluku doneti nakon sednice SB i u skladu sa situacijom u regionu, te primetio da će uvek biti onih koji će ga kritikovati kakvu god odluku da donese.

BRITANIJA UDARILA NOVI ŠAMAR SRBIMA I PUTINU! Traže da deca u školi uče da su SRBI SILOVALI DEČAKE i KLALI MUSLIMANE!

- Želim da kažem da možda znam više od jednih i drugih, jer imam nešto bolji uvid u medujnarodnu poziciju Srbije, situaciju u regionu, pitanju ekonomske i političke stabilnosti i Srbije i zemalja u regionu i u skladu i posle stavljanja rezolucije na dnevni red SB doneću odluku - poručio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    3. jul 2015 | 17:10

    Ponizavaju nas,Aleksandre,nemaju kud vise

  • Ccc

    3. jul 2015 | 16:51

    Svaka cast g.vucicu...dosta smo pretrpeli...sve nam mogu uzet casz ponos i obraz ne mogu

  • GP

    3. jul 2015 | 20:00

    Ne u Srebrenicu, ni u kom slucaju dok se oni prvo ne poklone srpskim zrtvama u Bratuncu, Kravici, Skelanima... Pogledajte gospodo Norveski film o Srebrenici. Zlocina jeste bilo, ali je Srebrenica jedna velika LAZ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA