VUČIĆ: Tužan sam što ambasade nisu spustile svoje zastave na pola koplja

"Politika" navodi da je u vladi odluka ambasada da ne spuste zastave na pola koplja protumačena kao gest nepoštovanja njene odluke, ali i diplomatskog protokola

  • 27

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tužan i razočaran što zapadne ambasade u Beogradu nisu na Dan žalosti povodom akcije "Oluja" spustile svoje zastave na pola koplja.

VUČIĆ STAJAO MIRNO: Premijer Srbije odao POČAST srpskim žrtvama! (FOTO)

Kako prenosi "Politika", premijer je za taj list je prokomentarisao da je tužan i razočaran zbog toga, ali nije želeo da kaže da li će vlada tim povodom uložiti protest.

SRBIJO, OPROSTI, ALI NE ZABORAVI: Premijer Vučić poručio da je snaga naših suza jača od hrvatskih tenkova! (FOTO)

"Politika" navodi da je u vladi odluka ambasada da ne spuste zastave na pola koplja protumačena kao gest nepoštovanja njene odluke, ali i diplomatskog protokola.

Na takav potez ambasade zemalja kvinte - SAD, Velika Britanija, Nemacka, Francuska i Italija odlučile su se posle međusobnih konsultacija, ali i u dogovoru sa svojim prestonicama, piše list.

Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj bio je juče.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    7. avgust 2015 | 08:00

    Они који су иницирали и помагали погром Срба нису хтели да спусте заставе на пола копља у знак жалости...Чудно.

  • Vaso

    7. avgust 2015 | 09:23

    To su isti oni koji su nas nombardovali i oteli Kosovo unistili nam zemlju i vratili 20 godina u nazad.Od njih se i ne ocekuje razumevanje i postenje.Isti ti ce proterivati sve nepozeljne iz svojih zemalja a nas ce primoravati da orimamo azilante i druge i jos nam pricati kako treba postovati ljudska prava.Misle da sa nasim narodom mogu da rade sta hoce a da nikom ne odgovaraju za sbojs nedela pa zadto bi onda zalili za stradalima u oluji.Sram ih nilo

  • Aleksandar

    7. avgust 2015 | 08:02

    I onda su oni nama prijatelji i pomoćiće nam?!?!?!? U limburgu mesecu!!! SRAM IH BILO!!! Ničija nije gorela do zore! Svaka motka ima dva kraja! ŽIVELA SRBIJA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA