SNS SLAVI SVETU PETKU: Pogledajte kako su naprednjaci lomili slavski kolač! (VIDEO) (FOTO)

Naprednjaci obeležavaju krsnu slavu svoje stranke, te se u sedištu SNS-a danas okupio veliki broj prijatelja stranke kako bi obeležili Svetu Petku

  • 39

Srpska napredna stranka danas slavi svoju slavu Svetu Petku, a domaćin slave je, zbog odsustva premijera Srbije i predsednika SNS-a Aleksandra Vučića, bio ministar pravde Nikola Selaković. Kako običaji nalažu, na slavu u prostorijama stranke na Novom Beogradu, došao je i sveštenik koji je osveštao vodu, i prineo slavski kolač domaćinu.

Lomljenju slavskog kolača pristustvovalo je skoro celo rukovodstvo SNS-a, osim onih koji su bili opravdano odsutni poput Vučića, koji se nalazi u trodnevnoj poseti Moskvi.

NAPREDNJACI LOMILI SLAVSKI KOLAČ BEZ VUČIĆA: Evo koga su sve ugostili na proslavi Svete Petke! (FOTO)

Tačno u podne kako običaji nalažu počela je ceremonija, a Selaković je zajedno sa njegovim stranačkim kolegama lomio kolač. Tu su bili ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović, zatim guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić i mnogi drugi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Uz svečanu i veselu atmosferu kako dolikuje jednoj ovakvoj proslavi, bio je i popriličan broj gostiju. Da čestita domaćinu slavu došla je i ministarka državne i lokalne samuoprave Kori Udovički, zatim ministar za rad Aleksandar Vulin, tu su, između ostalih bili i jedan od potpredsednika SPS-a Žarko Obradović, savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak.

Kako je izgledalo lomljenje kolača i atmosfera na slavi, pogledajte u video snimku.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(M. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko

    27. oktobar 2015 | 20:20

    Neka im je srećna slava. Ne vidim ovde ništa preterano, skromno su proslavili kako i treba.

  • Фића

    27. oktobar 2015 | 19:40

    Напредњацима Срећна Слава! Живели!

  • nikola

    27. oktobar 2015 | 19:29

    Naprednjaci, srećna slava! Srećna slava svima koji danas slave!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA