111

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI! Srpski KRALJ čestitao BOŽIĆ Srbiji i Republici Srpskoj

Prestolonaslednik Aleksandar uputio je čestitku građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po Julijanskom kalendaru

Intervju sa Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević
Foto: Marko Todorović

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević uputio je građanima Srbije i Republike Srpske koji Božić slave po Julijanskom kalendaru sledeću Božićnu i Novogodišnju poruku.

„Povodom velikog praznika Hristovog rođenja, svim građanima Srbije i Republike Srpske upućujem čestitke i najbolje želje da Božić provedu u miru i ljubavi, okruženi dobrom voljom. Moja porodica i ja želimo vam svima uspešnu i blagoslovenu Novu godinu i uspeh u svakom delu posvećenom opštem dobru i napretku, ličnoj i zajedničkoj sreći i ljudskom ispunjenju.

Mir božji, Hristos se rodi!“

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Božić, Karađorđevići, Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević
Popularni komentari
 • D
  Dag

  Za one koji neznaju.OVO je engleski drzavljanin,koji ni formalno -pravno ne moze biti”prestolonaslednik”,jer je njegov otac abdicirao 1945.god.,cime je ukunuta monarhija.Na stranu ,sto mu je otac, bio “kralj” – Jugoslavije,zemlje koja vise – ne postoji.)…

 • B
  Branimir

  Ovaj čovek nije Srpski kralj, kako ste ga nazvali.

 • G
  Goran Mesing

  Kadaprocitam komentare ,vidimda su Srbi u vrlo teskom stanju, sta bi Hrvati dali da imaju kralja ,pored ovakvih srba nama neprijatelji ne trebaju !

foto dana

video dana