ŠEŠELJ NEĆE DOBROVOLJNO U HAG: Presude me ne interesuju

Lider radikala Vojislav Šešelj kaže da ga presude Haškog tribunala ne interesuju, kao ni zakazivanja, izricanja niti bilo šta drugo i da dobrovoljno tamo neće ići

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je, povodom objave Haškog tribunala da će mu presudu izreći 31. marta, da ga to ne interesuje i da dobrovoljno tamo neće ići.

To mene ne interesuje, ja sam Haški tribunal ubedljivo pobedio. Posle 12 godina tamnice, izbacili su me bukvalno iz ševeningenskog zatvora - rekao je Šešelj za Tanjug.

HAG TRAŽI I ŠEŠELJA: Presuda lideru radikala 31. marta, mora da bude prisutan!

On je istakao da ga presude Haškog tribunala ne interesuju, kao ni zakazivanja, izricanja niti bilo šta drugo i da dobrovoljno tamo neće ići.

Ranije danas, Haški tribunal je objavio da će Šešelju presudu izreći 31. marta. U odluci predsedavajućeg sudije Žan-Klod Antonetija, precizira se da će presuda biti izrečena u 10 sati.

Foto: Wikipedia/J budissin Foto: Wikipedia/J budissin

DA LI ĆE HAG KONAČNO IZREĆI PRESUDU U SLUČAJU "ŠEŠELJ"? Rasim Ljajić najavio odluku TRIBUNALA za 31. mart

Šešelj je, da podsetimo, pred Haškim tribunalom optužen za ratne zločine od 1991. do 1993. godine. Privremeno je iz zdravstvenih razloga pušten na slobodu dok čeka presudu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    12. februar 2016 | 19:54

    Bio si tamo pocepo si ih od tebe dosta od boga vise . nevracaj se tamo.

  • Horus

    13. februar 2016 | 00:16

    Sto je najgore, uhapsice ga a mi cemo cutati, kao i uvek.

  • Nikolas

    12. februar 2016 | 21:13

    VOJO AKO ODES BICES 10 UBIJENI SRBIN - UBICE TE POLONIJUNOM ILI ZIKA VIRUSOM -NEDAJ SE FASISTICKIM SVINJAMA KOJI SU ZELJNI SRPSKE KRVI!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA