Predsednik Nikolić putuje u posetu Iranu

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić će 17. aprila u Teheranu razgovarati sa predsednikom Irana Hasanom Rohanijem, a sastaće se i sa potpredsednikom Irana zaduženim za razvoj nauke i tehnologije, dr Sorenom Satarijem

  • 28

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić otputovaće u radnu posetu Islamskoj Republici Iran, gde će razgovarati sa visokim zvaničnicima te zemlje.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić će 17. aprila u Teheranu razgovarati sa predsednikom Irana Hasanom Rohanijem, a sastaće se i sa potpredsednikom Irana zaduženim za razvoj nauke i tehnologije, dr Sorenom Satarijem, navedeno je u saopštenju predsednikove Pres službe.

Tokom posete predsednik Nikolić će prisustvovati i otvaranju 5. međunarodnog simpozijuma Svetske federacije neurohirurških udruženja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    15. april 2016 | 14:29

    Poznavajući Tominu bistrinu i bisere komentara, nek ne zaboravi da je Iran islamsko-fundamentalistička zemlja, gdje je alkohol i svinjetina strogo zabranjena, tako da se ne prevari da nosi prase i bure rakije ajatolama na poklon!

  • Vujke

    15. april 2016 | 13:04

    Što se mene tiče može i da ostane kod njih. Može ovaj narod i bez tebe.

  • Milan

    15. april 2016 | 15:35

    Sastaće se sa Dr. zaduženim za razvoj nauke i tehnologije. Da li to nas neko zeza i o čemu se ovde radi? Pa, ovaj naš je polupismen čovek ljudi moji. Svarno sramota ko nas predtavlja. Ali, ipak, sami smo krivi, nisu došli Meksikanci i glasali za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA