VUČIĆ O SASTANKU S PUTINOM: Nije pomenuo nijednu stranku osim SNS

Vučić je istakao da Srbija vodi politiku nezavisne i suverene zemlje i da naša zemlja sama odlučuje ko će biti u novoj vladi

  • 73

Vladimir Putin nije pomenuo nijednu stranku osim SNS, izjavio je danas mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić.

On je novinarima rekao da su ga nasmejali navodi da je predsednik Rusije Vladimir Putin urgirao da SPS uđe u novu vladu, ističući da je sa njim imao pristojan i učtiv razgovor tokom kojeg nije pomenuta nijedna partija, osim njegove, SNS.

Vučić je zapitao zašto se svi interesuju da li je Putin imao sugestije u pogledu sastava vlade i istakao da su i drugi zainteresovani za sastav vlade, ali da dobro znaju da mu "fontane želja" ništa ne znače, već samo želje građana.

VUČIĆ NAJAVIO: Nova vlada do 16. juna

On je na konferenciji za novinare naveo da je sa Putinom pričao o partijskim stvarima i saradnji Srbije i Rusije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Predsednik Putin je na pristojan i učtiv način razgovarao, nije pomenuo nijednu partiju sem partije koju ja vodim - rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

On je naveo da mu je smešno da komentariše navode da neko može da urgira za sastav vlade, jer će kandidate predložiti lično on.

Vučević: SNS je spremna da se menja, bez obzira na ubedljivu pobedu na izborima

- Sastav vlade predložiću ja, veoma poštujem Putina i primedbe koje čujem sa svih strana. Ali nemojte da mi pričate da to određuje Putin, pa imate i druge zainteresovane za ministarstva, državne sekretare, pomoćnike - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Mandatar je istakao da Srbija vodi politiku nezavisne i suverene zemlje i da naša zemlja sama odlučuje ko će biti u novoj vladi.

DAČIĆ: Ako SNS pozove, SPS će prihvatiti razgovor o VLADI!

- Jedni kažu ''Putin određuje vladu'', a drugi nešto si dobio za otvaranje poglavlja... Mislim da ljudi u Srbiji dobro vide da mi vodimo politiku nezavisne i suverene zemlje i da uprkos brojnim ''fontanama želja'' sa svih strana, mi sami određujemo ko će da bude u vladi i kako će da radi, koji su ciljevi i kakvu politiku će vlada da vodi - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RUSIJA

    27. maj 2016 | 20:35

    Ziveo Putin

  • ne bitni su

    27. maj 2016 | 21:25

    A što bi i spominjao neke tamo koje je Vučić potukao do nogu i koji su skoro svi sreda na ivici cenzusa.

  • Kasic

    27. maj 2016 | 21:54

    Ni jedna stranka osim pomenute ni nema poverenje naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA