≫ 

NIKOLIĆ: Kandidovaću se opet za predsednika, Vučić će odlučiti

Nikolić je izjavio i da "ima mišljenje" ko bi trebalo da bude u novoj Vladi Srbije, ali da se to mišljenje verovatno razlikuje od mišljenja koje će prevladati

  • 23

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će se ponovo kandidovati na predsedničkim izborima sledeće godine, a da će se Aleksandar Vučić lako izjasniti koga podržava, kada dođe vreme za to.

 

- Predsednički izbori nikada nisu bili bitna tema godinu pred izbore, izuzev u ovom slučaju, u kojem se računa da bi, ako ne budem kandidat SNS-a i ne pobedim, Vučić ostao bez glavnog oslonca. I da bi mogao da se proizvede predsednik koji bi sa njim bio u sukobu. Da li bi to bilo dobro za Srbiju? To bi donelo nemire i antagonizme - ocenio je Nikolić za Politiku.

 

Nikolić izjavio i da "ima mišljenje" ko bi trebalo da bude u novoj Vladi Srbije, ali da se to mišljenje verovatno razlikuje od mišljenja koje će prevladati.

 

On je za današnje izdanje lista Politika kazao da ne može da odlučuje o novom sastavu Vlade, a da odluku o tome ko će u njoj biti mora da saopšti lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

 

Nikolić je, povodom konsultacija s predstavnicima političkih stranaka održanih prošlog ponedeljka, kazao da od njih nije čuo ništa što bi moglo da preokrene situaciju u Srbiji "na mnogo bolje".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA