SNS: Vlada će biti formirana u predviđenom roku i po zakonu

Nova vlada sigurno neće biti formirana u ponoć, kako su to radile Demokratska stranka i njeni sateliti, već u predviđenom roku i u skladu sa zakonom, poručuju iz SNS-a

  • 0

Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci, lideru Bojanu Pajtiću i, kako se navodi, njenim satelitima da nema nikakve potrebe da brinu o tome kada će biti formirana Vlada Srbije.

Poslanici izabrali šest potpredsednika, sedmi nije dobio podršku

Nova vlada, poručuju iz SNS-a, sigurno neće biti formirana u ponoć, kako su to radile Demokratska stranka i njeni sateliti, već u predviđenom roku i u skladu sa zakonom.

- Očigledno da su Pajtić i kompanija već spakovali kofere, sede u kupaćim gaćama i brinu da im ne propadne brčkanje, jer je jasno da je jedini problem lažnih demokrata i ostalih novodosovaca kada će krenuti na godišnji odmor na Maldive, Brione, Mikonos i ostale luksuzne destinacije - navodi se u saopštenju.

ZAVRŠENE KONSULTACIJE O NOVOJ VLADI: Vučić čuo mnogo predloga i dalje je sve otvoreno (FOTO) (VIDEO)

Bilo bi lepo, smatraju u SNS-u, da obaveste građane Srbije da li će sa sobom na "brčkanje poneti i patkice, ili im one služe samo za praćakanje na suvom".

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Lider DS-a Bojan Pajtić pozvao je ranije danas mandatara Aleksandra Vučića da što hitnije formira vladu, navodeći da vlada u tehničkom mandatu može da obavlja samo tehničke i neodložne poslove, zbog čega je zemlja, po njegovom mišljenju, u svojevrsnom vanrednom stanju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA