Vulin: Kovač u sukobu sa zdravim razumom

- Gospodin Kovač veoma često ulazi u diplomatske sukobe sa Srbijom i uvek ih gubi, ali učestvovanjem u rehabilitaciji ustaštva i pravdanjem zločina nad Srbima, ušao je u borbu sa zdravim razumom i tu borbu ne može nikako da dobije - rekao je Vulin

  • 12

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je ministar spoljnih poslova Hrvatske Miro Kovač, učestvovanjem u rehabilitaciji ustaštva i pravdanjem zločina nad Srbima, "ušao u borbu sa zdravim razumom" i da tu borbu ne može nikako da dobije.

VUČIĆ: "Oluja" više neće biti, Srbija je dovoljno jaka i više nikada neće dozvoliti takav pogrom! (FOTO) (VIDEO)

- Gospodin Kovač veoma često ulazi u diplomatske sukobe sa Srbijom i uvek ih gubi, ali učestvovanjem u rehabilitaciji ustaštva i pravdanjem zločina nad Srbima, ušao je u borbu sa zdravim razumom i tu borbu ne može nikako da dobije - rekao je Vulin Tanjugu.

Kovač: Vlast u Srbiji se još nije oslobodila "virusa agresivnog velikosrpstva"

Kako je istakao, da je Kovač provodio više vremena sa svetskim državnicima, umeo bi da napravi razliku između "dostojanstvene, mirne komemoracije u Busijama i ustaškog divljanja u Kninu".

Da li to Hrvatska podržava paljenje srpske zastave?! Odbijena protestna nota!

Foto: Tanjug/HINA Foto: Tanjug/HINA

- U Busijama ste mogli da čujete ljude koji su podelili svoju životnu sudbinu, koji su podelili svoj bol sa čitavim svetom, a u Kninu ste mogli da čujete Tompsona, ustaške pesme, fašističke pozdrave, divljanje - rekao je ministar.

KAKO JE NASTAO POZDRAV "ZA DOM SPREMNI": I zašto Hrvate treba da bude sramota kad to govore

Vulin ističe da je predsednik srpske vlade Aleksandar Vučić u Busijama podelio svoj bol, rekao sa čime se Srbija ne miri i da Oluje više nikada neće biti, ali je isto tako, kako je rekao, pozvao na suživot, na mir, na praštanje.

Foto: Tanjug/Rade Prelić Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Koliko će nam još vremena biti potrebno, da sa hrvatske strane izraste politički lider, koji će imati hrabrosti tako nešto da kaže - rekao je Vulin.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja

    9. avgust 2016 | 10:29

    Ovaj Kovač će Vulina i Dačića i Vučića psihički načisto uništit ko šta je Gotovina 90ih Slobu i Mladića i Karadzića...

  • Anja

    9. avgust 2016 | 10:03

    Svi Vulini prvo pred ogledalo i kod psihijatra na grupnu terapiju !

  • B.L

    9. avgust 2016 | 14:00

    I ovo sve izjavi čovjek koji redovito ide u pozarevac pod lipu , da se pokloni onom tko je kriv za rat i sva zla u ex Yu. A ustvari on prica samo ono sto "veliki Srbi" žele čuti , isto tako i nas Kovač lozi "velike Hrvate" , samo pitanje kakvi su ljudi svi ti "veliki" , meni se čine lošima kao i Kovač ili Vulin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA