DRŽAVNI VRH PONOSAN NA KOŠARKAŠE: Stižu čestitke za osvojeno srebro!

Srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju košarkaškoj reprezentaciji Srbije čestitao je politički vrh Srbije

  • 0

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je sinoć srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je u finalu poražena u duelu sa selekcijom SAD sa 96:66, ali su za taj osvojeni uspeh dobili brojne pohvale i čestitke od strane političkog vrha Srbije.

PONOSIMO SE VAŠIM SREBROM: Saletovi košarkaši pali pred američkim gigantima! (FOTO)

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je u ime Beograđana košarkaškoj reprezentaciji Srbije, stručnom štabu i Košarkaškom savezu Srbije osvojenu srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru.

Predsednik Srbije: Hvala vam, košarka se ovde živi i diše!

- Košarka je sport koji zauzima posebno mesto u srcima svih nas, a ovom medaljom vi ste ta srca ispunili do kraja srećom i ponosom. Pokazali ste nekim novim generacijama da je sve moguće ostvariti, samo kad se veruje i kada se voli svoja zemlja, zastava, grb, dres i tim. Hvala vam što ste opravdali poverenje koje smo svi imali u vas - navodi se u čestitki gradonačelnika Beograda košarkašima.

STIŽU ČESTITKE SA SVIH STRANA: Državni vrh PONOSAN na ZLATO VATERPOLISTA U RIJU!

Srebrnim košarkašima je čestitao i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, zahvalivši im se što su Srbiju vratili u sam vrh svetske košarke.

Foto: mos.gov.rs Foto: mos.gov.rs

- Bravo za naše košarkaške velikane! Ovo je sjajan uspeh srpske košarke, posle mnogo godina čekanja došli smo do olimpijske medalje! Hvala vam šampioni što ste Srbiju vratili u sam vrh svetske košarke gde joj i jeste mesto i borili se šampionski za ovaj ogroman uspeh za našu zemlju! Svaka čast na ovom istorijskom rezultatu! Sve čestitke našim košarkašima, stručnom štabu i Košarkaškom savezu Srbije - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

HVALA, ZLATNI VATERPOLISTI: Vučić i Nikolić čestitali delfinima na osvojenoj zlatnoj medalji

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je muškoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije, Olimpijskom komitetu Srbije i Košarkaškom savezu osvajanje srebrne medalje u Riju, ističući da su svi naši reprezentativci pobednici.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

ČESTITKE NA OLIMPIJSKOM SREBRU: Državni vrh ponosan na ODBOJKAŠICE!

- Sjajnom igrom i predanošću oduševili ste građane Srbije. Vi jeste pobednici Olimpijskih igara, kao i odbojkašice, košarkašice, kajakaši, Štefanek, Španovićka, kao i svi naši reprezentativci, koje nisam imenovao, a koji su časno predstavljali našu zemlju. Finale Igara, koje sam gledao sa američkim kolegom Kajlom Skotom, bilo je veličanstveno. Vaša borbenost i takmičarski duh pamtiće naši građani. Iskreno, znam da je pred vama mnogo izazova koje ćete, siguran sam, savladati - navodi se u čestitki šefa srpske diplomatije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA