Mihajlović: I smenjuju me i kandiduju za predsednika

Na medijske spekulacije da će tokom eventualne rekonstrukcije vlade, ona biti zamenjena, Mihajlović je rekla da je odavno prestala da broji medijske najave u kojima je premijer Aleksandar Vučić smenjuje sa mesta ministra i potpredsednika vlade

  • 4

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović kaže da joj niko nije ponudio da bude kandidat za predsednika Republike, niti očekuje tako nešto.

Mihajlovićeva: Most preka Drine do novembra, granični prelaz 2017. godine

Na medijske spekulacije da će tokom eventualne rekonstrukcije vlade, ona biti zamenjena, Mihajlović je za Novosti rekla da je odavno prestala da broji medijske najave u kojima je premijer Aleksandar Vučić smenjuje sa mesta ministra i potpredsednika vlade.

- Kao što ne brojim najave o smeni, ne brojim više ni sve one najave poslednjih nedelja u kojima me kandiduju za predsednika Republike, iako o tome u SNS niko nije razgovarao, niti mi je to neko ponudio, niti očekujem tako nešto - rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da su rezultati, među kojima su kilometri autputeva i obnovljenih pruga na Koridorima 10 i 11, stotine mostova, stotine stanova za socijalno stanovanje, elektronske građevinske dozvole, fabrike vode, najbolji odgovori na sve te spekulacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • konzervirati

    21. septembar 2016 | 10:12

    Neka cuje sta pricaju iz Željeznice Srbije o lažnim izjavama dotične

  • Tutor

    21. septembar 2016 | 11:09

    Predsednica nećeš biti sigurno, a za smenu ne znam.

  • Toma

    21. septembar 2016 | 10:46

    Tebe nemogu nikad izabrati za predsednika drzave, za predsednicu drzave da!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA