Poseta Medvedeva Srbiji pod znakom pitanja?

Čepurin je istakao da pitanje posete premijera Medvedeva Srbiji jeste u agendi, ali još uvek nema potvrde tačnog datuma

  • 12

Dolazak ruskog premijera Dmitrija Medvedeva u Srbiju je planiran, ali se još uvek ne zna tačan datum tog događaja, izjavio je danas ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Čepurin.

ČEPURIN KOD VUČIĆA: Tema predstojeća poseta Medvedeva Beogradu

Organizacija dolaska predsednika vlade Rusije zahteva vrlo ozbiljne pripreme, rekao je Čepurin, i dodao da pitanje njegove posete Srbiji jeste u agendi, ali još uvek nema potvrde tačnog datuma.

Na pitanje novinara gradonačelniku Beograda Siniši Malom, da li će tokom posete ruskog premijera biti upriličena vojna parada, on je rekao da nema nikakva saznanja o tome te da ta odluka nije u rukama gradske vlasti.

Bajden i Medvedev dolaze u Srbiju

Ako se odluči da parade bude, dodao je Mali, gradska vlast će je podržati.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    26. septembar 2016 | 17:50

    SAMO SE PLASIM DA OVI NASI EU FANATICI NE POKVARE ODNOSE SA RUSIJOM PA DA NATOVCI POCNU NESMETANO DA NAS KOLJU I VADE ORGANE SRBIMA!!!!!!!!!!!!!

  • Milorad

    26. septembar 2016 | 16:49

    neka bajdena ,ja bih ih sve odvezao da se nadisu prasine gdje su bombardovali,klintonove treba pozvati na godisnji odmor,a merkelovu na Kozaru i Kragujevac.

  • Misko

    26. septembar 2016 | 15:04

    Pa ovaj nas premijer pocrveni kada ga Klinton tapse po ramenu.Sta bi bivsi radikal uradio od Beograda da je tako Tadic postupio sa covekom koji je indirektno pobio nasu decu u Aleksincu,u vozu u Grdelici,u zgradi RTS.Pa zapalili tu istu njihovu ambasadu kao sto su i radili ranije,organizovali bi demonstacije i demolirali bi ceo grad .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA