Vučić čestitao Guterešu na izboru za generalnog sekretara UN

- Vlada Republike Srbije je zahvalna za sve što ste uradili tokom svog mandata kao Visoki komesar UN za izbeglice i rado se seća Vaše posete Srbiji - naveo je Vučić

  • 43

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku Antoniju Guterešu povodom izbora za Generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, poželevši mu uspeha u obavljanju nove dužnosti. U čestitki se, između ostalog, kaže:

Jeremić: Bila je velika privilegija predstavljati svoju zemlju

"Organizacija Ujedinjenih nacija uvek je imala ključnu ulogu u pronalaženju rešenja za mnogobrojna dešavanja širom sveta.

Imajući u vidu izazove sa kojima se suočava celokupno čovečanstvo, uveren sam da ćete svojom posvećenošću odgovornim i teškim zadacima i odlukama biti važna smernica svim relevantnim akterima koji su spremni da doprinesu razvoju i napretku onih kojima je to potrebno.

Vlada Republike Srbije je zahvalna za sve što ste uradili tokom svog mandata kao Visoki komesar UN za izbeglice i rado se seća Vaše posete Srbiji.

Čvrsto verujem da će se izuzetna saradnja između Republike Srbije i Organizacije Ujedinjenih nacija nastaviti uz poštovanje ciljeva i principa Povelje Ujedinjenih nacija", navodi se u čestitki premijera Vučića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pinki

    7. oktobar 2016 | 00:35

    Nadam se da ce nam pomoci da ne izgubimo Kosovo.

  • Miki55

    6. oktobar 2016 | 23:39

    Premijer Vucic je uputio veoma lepu cestitku novom sekretaru UN.

  • Dare

    7. oktobar 2016 | 00:16

    Sigurno je da gospodin Gutereš zaslužuje sve čestitke,pridružujem se premijeru na ovim čestitkama i puno sreće novom GENSEK-u u daljem radu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA