SPS: Ako postoji zajednički kandidat vlasti, želimo da pomognemo

Milićević je dodao i da će odluka koju SPS donese u vezi sa predsedničkim izborima biti takva da će doprineti daljoj stabilnosti države

  • 6

Šef poslaničke grupe SPS - a Đorđe Milićević ističe da socijalisti žele da, ukoliko postoji ideja o zajedničkom kandidatu vlasti za predsedničke izbore, pomognu u tome.

SPS "zahvalan" na 5. oktobru

Đorđe Milićević je rekao novinarima u parlamentu i da će SPS o predsedničkim izborima razgovarati kada za njih dođe vreme i da ti razgovori moraju biti ozbiljni i konkretni.

Milićević je dodao i da će odluka koju SPS donese u vezi sa predsedničkim izborima biti takva da će doprineti daljoj stabilnosti države.

Upitan da li lider SPS - a Ivica Dačić može da pobedi predsednika Tomislava Nikolića, koji je najavio kandidaturu za naredni mandat, Milićević je odgovorio da će SPS o predsedničkim izborima razgovarati "kada za to dođe vreme".

Predsednički izbori u Srbiji trebalo bi da budu održani na proleće naredne godine, a lider socijalista Ivica Dačić ranije je najavio da će se kandidovati.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    20. oktobar 2016 | 17:49

    Žalosno u šta je Dačić pretvorio Socijalističku Partiju Srbije. U najobičniju Vučićevu krpu. Od onakve partije nekada na šta je doveo. Sramota.

  • Micko

    20. oktobar 2016 | 15:36

    Ala se plase da bilo sta kazu.

  • Imenjak

    20. oktobar 2016 | 15:00

    Ko ce za kaponeovce glasati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA