Naprednjaci odbacuju optužbe o napadu na Vračaru

Članice koalicije "Vračar slobodno" optužile Srpsku naprednu stranku za napad njenih aktivista na štandove opozicionih stranaka ispred zgrade Skupštine opštine Vračar

  • 24

Gradski odbor Beograda Srpska napredna stranka odbacio je danas optužbe DS, SDS, D JB i Nove stranke da su aktivisti naprednjaka "sabotirali" i napali njihove aktiviste i da to "predstavlja još jednu laž cenzus koalicije".

Radulović se nije pojavio na ročištu po tužbi za uvredu

VRAČAR JE SVETO MESTO ZA BEOGRAD: Goran Vesić na svečanoj akademiji povodom Dana opštine (FOTO)

- Bez i jednog dokaza i bilo kakve prijave optužuju aktiviste SNS-a da su sabotirali njihov putujući cirkus. Istine radi, nikakav napad na njihove aktiviste nije prijavljen policiji, tako da ovo predstavlja samo još jednu laž cenzus koalicije - navedeno je u saopštenju Gradskog odbora SNS.

Naprednjaci navode da "cenzus koalicija, predvođena DS, SDS, DJB i Novom strankom, nastavlja da obmanjuje građane, jer osim mržnje prema Srpskoj naprednoj stranci nemaju šta da ponude građanima".

SNS, Srpska Napredna Stranka

- Oni, koji su nasiljem ušli u Skupštinu Srbije, očigledno i dalje ne mogu da prežale što su ih građani kaznili na izborima, ne samo na Vračaru, već u Beogradu i celoj Srbiji - navodi Gradski odbor SNS i poručuje "gospodo, građani su vas kaznili jer ste protiv svakog prosperiteta, jer ste brinuli jedino o sopstvenom interesu i foteljama".

- Ono što je izvesno jeste da su građani Srbije odabrali borbu za modernu i uređenu Srbiju - zaključio je Gradski odbor SNS Beograda.

Stranke koalicije "Vračar slobodno" - DS, SDS, Nova i pokreta Dosta je bilo saopštile su ranije danas da su "duboko zabrinute zbog atmosfere nasilja i agresije u kojoj se nalazi naše društvo", a povodom "nemile scena koje su se juče odigrale na platou ispred zgrade Skupštine opštine Vračar".

- Naime, prilikom akcije kojom su aktivisti naših stranaka obeležavali 100 dana od otimanja Vračara od strane SNS-a i kršenja izborne volje naših sugrađana, aktivisti SNS-a su pokušali da na sve moguće načine fizički da spreče akciju opozicije - navele su te stranke.

U saopštenju se navodi da su "aktivisti vladajuće stranke otimali letke aktivistima opozicije i uz pretnje i psovke pokušavali da onemoguće održavanje skupa".

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • desko

    24. oktobar 2016 | 19:15

    Svi imate mobilne telefone, pa što ne snimiste te napade? Snimili biste da ih je bilo...

  • ilija

    24. oktobar 2016 | 20:08

    Samo neka se oni i dalje blamiraju nestace ubrzo sa politicke scene.

  • ILIJA

    24. oktobar 2016 | 19:36

    Ma da, za sve su Vam krivi naprednjaci...15.god unistavate drzavu i sad su Vam naprednjaci krivi,dajte molim Vas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA