≫ 

Stojanović o Marićevoj smeni: Očigledno se neki bave time kako da podele Srbe

- Očigledno je da se naši partneri sve više bave populističkim potezima, ono što bi voleli da čuju i vide najradikalniji elementi u albanskom narodu, i to je poražavajuće - rekao je zamenik kosovskog premijera

  • 2

Ministar administracije i lokalne samouprave u kosovskoj vladi Ljubomir Marić smenjen je sa funkcije.

Otvoreno pismo Branimira Stojanovića Branku Ružiću: Pomozite nekom mučeniku koji ovde živi

Komentarišući smenu Marića, zamenik premijera Kosova Branimir Stojanović je rekao da je žalosno da se nastavlja politikantstvo umesto bavljanja ozbiljnim političkim temema.

- Žalosno što se ne bavimo onim oko čega smo se dogovorili, a to je naš koalicioni sporazum, već što se očigledno neki više bave time kako da podele Srbe i da među Srbima nađu one sa kojima bi mogli da sprovode svoje marifetluke. Naši koalicioni partneri žele da stvore dodatni haos kako bi pomogli onima koji žele da podele Srbe - rekao je Stojanović za RTKlive i dodao da oni koji su to radili neće proći nekažnjeno.

- Oni koji su ovome učestvovali od strane Srpske liste neće proći bez posledica, trpeće sigurno političke konsekvence zbog samostalnog delovanja i bez konsultacija sa čitavom Srpskom listom.

Stojanović je rekao da je ministar Marić dobro obavljao svoj posao i da je njegova smena posledica nečije lične inicijative i ličnog interesa.

- Očigledno je da se naši partneri sve više bave populističkim potezima, ono što bi voleli da čuju i vide najradikalniji elementi u albanskom narodu, i to je poražavajuće. Ništa me više ne bi iznenadilo. Mi ćemo nastaviti da se borimo za srpske interese, a ovakvo političko odlučivanje samo će se vremenom pokazati da je potpuno pogrešno i da ovo nigde neće odvesti. Sve ovo i dalje liči na neku predizbornu atmosferu. Iako svi govore da izbora neće biti, očigledno da je potrebno da se što više uradi protiv Srba kako bi se time poikazali većim patriotama i time prikupili više jeftinih političkih poena - rekao je Stojanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    18. decembar 2016 | 09:34

    Čovek nema ličnu kartu Kosova, pa tako i ne kože da prima platu kosovsku, primao dosad evre na ruke al transparentnost mora da se poštuje znači mora preko banke. Mada je on i bio zadovoljan samo sa ovom iz Srbije ovo mu dolazilo kao poklon , nego glavni reče nema više 2 plate ko živi i radi na Kosovu samo kosovska , al ovi njegovi bogami jedu DVE DEBELE PLATE plus kad uleti nešto sa strane.

  • Vrana

    18. decembar 2016 | 12:21

    Svi koji ste na nekoj funkciji napisite ostavke pa u Beograd. Predajte ih licno onom koji je postavio ovu osobu da predstavlja Srbe u parlamentu i tako pokazao koliko ozbiljno stitimo Srpske interese.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA