Tadić: Možda Srbija ne dobije proevropsku vladu!

"Vrlo je neizvesno šta će se dogoditi. Nalazim se u makazama, sve je još uvek otvoreno", priznaje lider DS-a i kandidat ove stranke za premijera

  • 4

Lider Demokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić priznao je u intervjuu za Alo! da je još uvek sve neizvesno u vezi sa formiranjem nove vlade Srbije.

Kandidat DS-a za premijera rekao je čak da je moguće da Srbija ne dobije proevropsku vladu.

- Vrlo je neizvesno šta će se dogoditi. Nalazim se u makazama i sve je još uvek otvoreno - plastično je opisao Tadić situaciju u kojoj se nalazi.

- Spekulacije da DS drži sve konce u svojim rukama jednostavno nisu istinite. Nakon izbora znatno je promenjen odnos snaga u parlamentu i to je nešto čega svi moraju da budu svesni. Zato je ovo trenutak u kome Srbija može da krene i drugim putem, možda čak i da ne dobije proevropsku vladu - poručio je Tadić.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    21. jun 2012 | 20:27

    Tadic u opoziciju.

  • Novak

    21. jun 2012 | 14:52

    Pa mogli bi da probamo sa prosrpskom vladom!Mada je to nemoguće...jer su svi mi6 ili cia....Dužnost Srpske "elite" je da uništi srednju klasu,namakne zapadnu dužničku omču na vrat svoga naroda,proda bud zašto Srpsku privredu,resurse sve..A strane banke postaće vlasnici svega u Srbiji.. U eu se ne može a da se ne uđe u nato,čisto da znate evropejci! Elita će dobiti proviziju da uništi sve,a vi ubacujte listiće i glasajte! Prosečan vozač 95 ce,bi bolje vodio državu! Iluminati uništise i jake zapadne zemlje,a ne nas boraniju! Spremte se spremte na jad i glad moji pametni Srbi....

  • toska

    21. jun 2012 | 17:58

    dace bog da bude tako. bolje prosrpska vlada konacno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA