Jovičić opleo po Đilasu: Čovek optužen za porodično nasilje i fizički napad komentariše porodične odnose gradonačelnika Beograda

Jovičić oštro je reagovao na izjavu Đilasa o optužbama Marije Mali na račun bivšeg supruga Siniše Malog, aktuelnog gradonačelnika Beograda

  • 23

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS i predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić oštro je reagovao na izjavu bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa o optužbama Marije Mali na račun bivšeg supruga Siniše Malog, aktuelnog gradonačelnika Beograda.

Zajedno da se borimo za pravdu, a ne da sila bude kriterijum

Jovičić kaže da čovek kome je licemerje bio zaštitni znak čitave političke karijere, ni ovaj put nije iznenadio, niti odstupio od sopstvenog političkog manira.

- Naime Dragan Đilas, čovek koji je javno optužen za porodično nasilje, fizički napad na sopstvenu suprugu i tasta, danas daje sebi za pravo da se meša i komentariše porodične odnose gradonačelnika Beograda. O porodičnim vrednostima našao je za pravo da priča čovek koji se dva puta razvodio i koji je i fizički nasrnuo na suprugu i tasta jer nije želeo da plaća alimentaciju. I da pogodili ste, nikada za to, naravno, nije odgovarao - izjavio je Jovičić.

Prema njegovim rečima, Đilas je čerupao budžet grada Beograda, i svih gradskih preduzeća i sada, kako je rekao, poput lešinara pokušava da zaradi jeftine političke zadirući u najprivatniju oblast – starateljstvo nad decom.

- Verovatno ga boli činjenica da od kada je SNS preuzeo upravljanje prestonicom, deficit grada je všestruko smanjen a prihodi gradskih preduzeća uvećani su čak osam puta. Građani Beograda to vrlo dobro znaju, i nikakvi, pa čak ni najperfidniji postupci od kojih ne preza, neće mu pomoći da ponovo bude u situaciji da opet otima novac građana. Ni Beograđani niti Srpska napredna stranka mu to više nikada neće dozvoliti - napomenuo je potpredsednik Izvršnog odbora naprednjaka.

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je, u izjavi za list "Danas" rekao da optužbe koje je iznela Marija Mali zahtevaju posebnu pažnju tužilaštva. On je upitao kakav je to sistem koji ne može da zaštiti najmlađe i najranjivije među nama.

- Posle niza ozbiljnih optužbi na račun gradonačelnika - od Savamale d oprikrivanja imovine i nejasnih izvora finansiranja mnogih stvari, mislim da o svim ovim optužbama treba reč da da tužilaštvo - rekao je Đilas.

Podsećamo, bivši predsednik DS, imao je u decembru 2014. godine, žučnu svađu sa svojim bivšim tastom Slobodanom Pelevićem, ocem njegove bivše supruge Ive sa kojom ima dvoje dece. Obojica su o tom slučaju obavestili policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIHAILO

    21. februar 2017 | 14:22

    Ono što je Djilas uradio za Beogradi gradjane Srbije, ne može mu se osporavati, jer su rezultati bili evidentni. Uobičajena pljuvačina naprednjaka i demagogija svima je dobro poznata. Djilas je inteligentan, kvalitetan i sposoban privrednik.Možete samo da ga mrzite kao i ostale, to vam jedino ostaje.Njegova privatnost je njegova stvar i nema potrebe da je ističene, pošto ništa pametnije nemate da iznesete. Ovaj "mali naprednjačić" bolje da ćuti i ne prosipa pamet, jer sve se zna. Ovaj narod nije ni malo naivan, ne varajte se....

  • Ko to tamo peva

    21. februar 2017 | 22:13

    Djilas je sposobniji od svih sadasnjih gradskih funkcionera,zajedno.Most na Adi i novi tramvaji su nedostizan poduhvat za njih.

  • @ KiKi

    21. februar 2017 | 14:48

    Porodično nasilje je teško dokazivo Ali nasilje nad narodom je vidljivo Jovičiću razmisli malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA