U tri reči su stale sva njihova tuga i sreća: Status sestre Olivere Ivanovića posle odluke suda

Posle 33 meseca provedena u pritvoru, Oliver Ivanović će se konačno naći u svom domu. Radost, povodom odluke suda, njegova sestra je podelila na Fejsbuku

  • 8

Posle 33 meseca provedena u zatvorskom pritvoru, Oliver Ivanović će se konačno naći u svom domu. Naime, Osnovni sud u severnom delu Kosovske Mitrovice odredio je lideru GI SDP kućni pritvor. Koliko je ovo bio težak period za njega i njegovu porodicu, i koliko im je teško pala razdvojenost, najboolje opisuje status, koji je njegova sestra Nataša Ivanović Ilić podelila na Fejsbuku.

 

KONAČNO SA PORODICOM: Oliveru Ivanoviću određen kućni pritvor!

 

Vlada Srbije pružila garancije za Olivera Ivanovića

 

- Dolaziiiiii svojoj kući! - napisala je Nataša Ivanović Ilić, sestra Olivera Ivanovića, nekoliko minuta pošto je njegova supruga obavestila javnost o odluci suda.

 

Njenu iskrenu reakciju u kojoj su opisani sva sreća i tuga, prokomentarisali su njeni prijatelji na ovoj društvenoj mreži.

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Brojne novinarske ekipe i čelnici Kancelarije za Kosovo i Metohiju čekali su nestrpljivo sa članovima Ivanovićeve porodice odluku suda.

 

Apelacioni sud u Prištini odlučio je prošle nedelje da se Ivanoviću ponovi suđenje, nakon što je sud poništio prvostepenu presudu kojom je on bio osuđen na devet godina zatvora.

 

Vlada Srbije pružila je Euleksu garancije da će Ivanović biti dostupan pravosudnim organima ukoliko mu se omogući odbrana sa slobode.

 

Sudskim većem je, inače, predsedavala Roksana Komša koja je i tokom prvog suđenja odlučila da Ivanović bude u kućnom pritvoru.

 

Odluka suda doneta je bez prisustva javnosti.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba roga

    22. februar 2017 | 13:25

    Ovo samo dokazuje koliko su žugani žugavi jaki a mi nažalost nemoćni.33 meseca sedeo u zatvor na pravdi Boga.I nismo mogli da mu pomognemo.Gde je tu pravda ?Pitanje za ove što hoće u EU.

  • Lik

    22. februar 2017 | 13:01

    Nepostojeća država sudi naše ljude. Razbucati to dole sve

  • Homo ludens

    22. februar 2017 | 15:29

    Meni nije jasno zašto je ovaj čovjek bio u zatvoru,hoće li mi ko objasniti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA