Mihajlovićeva: Jeremić priprema javnost za poraz na izborima! Jovanović: Ove izjave su dokaz nervoze među naprednjacima

Budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo je da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima, izjavila je Zorana Mihajlović, na šta je reagovao Jeremićev tim saopštenjem

  • 23

Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da je budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić počeo da priprema sebe, svoje glasače i javnost na poraz na predstojećim predsedničkim izborima. Na njeno saopštenje reagovali su iz Jeremićevog tima, rečima da su izjave Zorane Mihajlović novi dokaz nervoze koju je među naprednjacima izazvala odluka Vuka Jeremića da se kandiduje za predsednika Srbije.

 

Vučić kreće u kampanju 2. marta iz Vranja

 

Vučić prelomio: Bez parlamentarnih izbora!

 

Mihajlović je u saopštenju navela da se, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, Jeremić uplašio volje građana Srbije.

 

- Čim kandidat Jeremić već sada, kada izbori još nisu ni raspisani, predviđa da će glasanje biti neregularno, kao i ''izbornu krađu'', on zapravo unapred traži alibi za neuspeh koji ga čeka na predsedničkim izborima - navela je Mihajlović u saopštenju.

 

Ona je dodala da izbori u Srbiji nisu bili nereleguralni "ni u vreme Jeremića i njegovog DS-a", kao i da nisu bili neregularni "ni posle odlaska DS-a sa vlasti".

 

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević

 

- SNS se nikada nije plašio volje građana i to smo već nekoliko puta dokazali. Međutim, izgleda da se kandidat Jeremić, posle odluke da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat vladajuće koalicije, uplašio volje građana Srbije. Dovođenjem u pitanje regularnost glasanja bez ijedne činjenice, kandidat Jeremić ne samo što pokazuje veliku političku neozbiljnost, već i ugrožava izborni proces - zaključila je Mihajlović.

 

Na saopštenje Zorane Mihajlović reagovao je Nikola Jovanović, portparol tima budućeg kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

- Ako Vučić smatra da je bolji kandidat od Jeremića, pozivamo ga da skupi hrabrost i izađe na TV duel, umesto što govori kroz kompromitovane ministre-preletače, poznate po neispunjenim obećanjima i podršci za britanski predlog rezolucije o Srebrenici - navodi se u saopštenju.

 

- Isto tako, pozivamo Vučića da ispuni obećanje da će podneti ostavku na mesto premijera i da tako prestane da zloupotrebljava državne resurse u svrhu kampanje - saopštio je Jovanović.

 

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    27. februar 2017 | 18:41

    Ime Vase, oj Zotana,najvljuje osvit.lrpg, novog - dana. A ne sumrak,a ne tminu,supljih reci,sad - prazninu, Ne dajte se,niste sama,budite, do kraja - dama. Ostavite ruzne reci,vec ce neko, da - zazveci,..

  • Dusan

    27. februar 2017 | 18:00

    Jeremic ko je taj.sta je on uradio za Srbiju znam daje sa revolucionarima 5 okt.rusio Srbiju ipitam ga gde je ZMAJ INSA TELEOPTIK FOB IMT REKORD ROBNE.KUCE BEKO itd koliko nas je ostalobez posla nisam clan sns ali glasacu za VUCICA i svakog znanog i iz moje porodice.traziti glas za VUCICA O je uradio vise nego oni za 12 god. Bih

  • FANTOM

    28. februar 2017 | 14:04

    Peta godina i cetvrti put izlazimo na izbore. To sebi nemogu da dozvole ni bogate zemlje jer glasaci od njih traze stabilnu drzavu i ekonomski jaku jer se od njihovih poreza finansiraju i nikome nije u interesu trosenje novca poreskih obveznika na takozvanoj proveri podrske vladajucoj strukturi. Samo u zemlji saljaka na brdovitom Balkanu umrla je demokratija u jednome danu. Nekada je bilo za vreme socijalista koji nisu stigli do komunizma vladavina jednoumlja, a sada smo u duhu demokratije stigli do bezumlja u kome ucestvuje vise stranaka vodjena zeljom opstanka na vlasti po svaku cenu pa i na racun srozavanja sopstvenog obraza. Sretno Dacicu i Vulinu u doslednom podrzavanju Vucica kao i u predhodnim slucajevima poput Milosevica i Tadica koje ste izdali. Vucicu porucujem " cuvaj se senjske (koalicione) ruke ? Srbija do Tokija! Mozda do Tokija ali do Kosovske Mitrovice nikako!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA