Vučić uputio pismo saučešća za Terezu Mej: Ovaj stravični akt terorizma nema mere i ne zna za granice

U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, upućujem najdublje saučešće porodicama žrtava, Vama i Vladi Ujedinjenog Kraljevstva, a povređenima želim brz oporavak - piše u saopštenju iz Vlade Srbije

  • 35

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je povodom napada u Londonu uputio pismo saučešća britanskoj premijerki Terezi Mej.

Vučić: Ako pobedimo, odluka o premijeru u aprilu ili maju

U njemu se, između ostalog, kaže da ovaj stravičan akt terorizma, koji nema mere i ne zna za granice, mora da nas održi ujedinjene u naporima da se odlučno borimo protiv zla.

- Iskreno smo zaprepašćeni i ožalošćeni užasnim događajem u britanskoj prestonici. Ovaj stravični akt terorizma, koji nema mere i ne zna za granice, mora da nas održi ujedinjene u naporima da se odlučno borimo protiv zla, koje preti da podrije civilizacijske i društvene vrednosti, a koje mi pokušavamo da sačuvamo na dobrobit svih ljudi.

U ime Vlade Republike Srbije i svoje ime, upućujem najdublje saučešće porodicama žrtava, Vama i Vladi Ujedinjenog Kraljevstva, a povređenima želim brz oporavak - navodi se u saučešću premijera Vučića - saopšteno je iz Vlade Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA