Stefanović: Nisam čuo za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji

Očekujem da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost predsednika Srbije obaviti konsultacije sa poslaničkim grupama i nakon toga predložiti mandatara za sastav vlade - rekao je Stefanović

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije čuo da neko pominje vanredne parlamentarne izbore i da očekuje da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost predsednika Srbije predložiti mandatara.

Mali: Beograd ostavljam u STABILNOM STANJU, sa mnogo potencijala za DALJI RAZVOJ (VIDEO) (FOTO)

RIK izdala uverenje Vučiću da je izabran za predsednika

- Očekujem da će Aleksandar Vučić kada preuzme dužnost predsednika Srbije obaviti konsultacije sa poslaničkim grupama i nakon toga predložiti mandatara za sastav vlade - rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Odlazeći premijer Aleksandar Vučić bi trebalo 31. maja da pred poslanicima položi zakletvu čime će početi njegov petogodišnji mandat predsednika Srbije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    12. maj 2017 | 16:23

    Nadam se da ces biti novi premijer !

  • Imenjak

    12. maj 2017 | 16:44

    Moraju biti to je rezija zapada ne pitaju se ovi nasi nista prave pravu drzavu ne ovu nasu virtuelnu od lopova gladi bede i siromastva i narodnih kuhinja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA