≫ 

Novi Pazar je mala Kolumbija - svaki narko-diler ima svog tužioca i sudiju: Zukorlić izrekao ozbiljne optužbe o sprezi lokalne vlasti i kriminala (VIDEO) (FOTO)

 ≫ 

Pre neki dan sam dobio informaciju, da su dva inspektora, koji rade u odeljenju za borbu protiv narkotika, stavili zakonski na mere nekog narko-dilera, koji je blizak nekom političaru. I oni sada imaju probleme, moraju da pišu izjave. Novi Pazar nije velika sredina, mi to sve znamo, kaže Zukorlić za Telegraf.rs

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ma dajte
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Alija

    11. januar 2019 | 21:11

    Tipičan stav klerika i fanatika, koji nas tjera da zanemarimo već dostignuta naučna otkrića Evoluciju i prihvatimo dogmu stvaranja svijeta od strane Boga, Mita o potopu, Razgrtanju mora pred Mojsijem, hodanju Isisa po vodi, Vađenja srca Muhamedu i vraćanja nazad, i da povjerujemo na kraju da mjesec sija da se sunce okreće oko zemlje, da je zemlja ravna ploča i sve one priče iz religijskih knjiga koje su pale u vodu kao legende pred otkrićima čovjeka na bazi fizike i modernih nauka, kao bilogije ,molekularne biologije koja potvrđuje evoluciju kroz specijaciju vrsta, mutaciju gena..i čovjek nije postao od majmuna već se razvio od vrste Primata , te tako čovjek ima trticu kao ostatak repa, slijepo crijevo koje mu ne služi itd..te ima 99 % istih gena kao srodnici iz porodice primata (hominoidea) nisu ateisti ubili ljude nego borba imperijalistička i nacizam zanovan na mrži prema Jevrejim ai "nižim "rasama,a i Muslimani su u tome podržali naciste te ih je Hitler indokrtinirao o angažovao na istom cilju uništenju Jevreja,pročitaje knjigu Islami Hitler od Davida Motadela. uglavnom ne pretljajte se gdje vam nije mjesto,a to je nauka i dostignuća

  • Ma dajte

    14. maj 2017 | 22:09

    Da je intelegentan,jeste.Da mu ne verujem ,ne verujem mu.Al da sve dobro što nudi treba prihvatiti treba.

  • MANEŠTANI

    14. maj 2017 | 21:24

    Po ovome što sam pročito ,mislim da je čovek iskren. Naša sudbina je da smo multietnični. Po ovome što je reko to je u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA