Tomislav Nikolić: Haradinaj je besan pas i mora da bude kažnjen

Oslobodili su ga u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom, kaže Nikolić

  • 38

Ramuša Haradinaja su oslobodili u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom, rekao je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić, upozorivši da je Srbija spremna da odbrani svakoga.

BRUTALAN ODGOVOR ZLOČINCU: Haradinaj može da vidi Niš, ali samo iz zatvora!

Komentarišući najnovije pretnje predsednika opozicione Alijanse za budućnost Kosova, Nikolić kaže da može svako da želi šta hoće, prenose Večernje Novosti.

- Oslobodili su ga u Francuskoj i sada misli da nikada neće biti kažnjen ako počini zločin nad Srbinom. Sve dok u državama EU ne speru greh načinjen priznavanjem tzv. nezavisnosti, on neće biti dostupan pravdi. Nekažnjeno se u nekim državama ponovo raspiruje mržnja prema srpstvu. A, dok ne prođu izbori za privremene institucije u Prištini, naslušaćemo se svega.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, AP Foto: Tanjug/Dragan Stanković, AP

On je uporedio Haradinaja sa besnim psom koji je osetio ukus ljudskog mesa i mora da bude kažnjen.

- Mi smo spremni da odbranimo svakoga, i sve što nam je Ustavom povereno na čuvanje - naglašava Nikolić.

Predsednik opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ponovo je danas uputio pretnje Srbiji i poručio da, ako postane premijer, a Srbija do tada ne izbriše Kosovo iz svog ustava, on će trećinu teritorije Srbije prisvojiti Kosovu, počevši, kako je rekao, od Niša.

Na Kosovu su raspisani vanredni parlamentarni izbori, koji će biti održani 11. juna, a Haradinaj smatra da je vreme, kako kaže, da neko poništi agendu Srbije kojom se ruga Kosovu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gavra

    13. maj 2017 | 00:39

    Srbin ovde na Kosovu glas nesme da povisi svi siptari ga jedu pogledom,a sta se desava u Srbiji u Bujanovcu, Presevu vijore se njihove zastave docekuju se zlocinci podizu se na svakom koraku spomenici ucesnicima Uck i Ovk koji su nas ubijali.Velicaju ih siptari kao heroje.A nase spomenike na Kosovu miniraju i ruse,a sta Srbija radi,ama bas nista.

  • Johnny

    13. maj 2017 | 00:55

    Besan pas se ne kaznjava nego se uspavljuje!!!!

  • vuk

    13. maj 2017 | 00:55

    opet..gde su agenti metak u celo to je to tako mossad radi ..!! i nek haag kolmar sude ..!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA