Janković: U nedelju osnivačka skupština pokreta

Niko od osnivača neće biti funkcioner bilo koje političke stranke. Statut, ime i prvi članovi predsedništva pokreta biće utvrđeni na osnivačkoj skupštini - rekao je Janković

  • 64

Bivši ombudsman i predsednički kandidat Saša Janković potvrdio je danas agenciji Beta da će u nedelju, 21. maja biti održana osnivačka skupština pokreta čije formiranje je ranije inicirano.

Saša Janković najavio partnerstvo sa Demokratskom strankom: Šutanovac poručuje da će biti lider promena

Konstatovana ostavka Saše Jankovića, potvrđeno više sporazuma

- Niko od osnivača neće biti funkcioner bilo koje političke stranke. Statut, ime i prvi članovi predsedništva pokreta biće utvrđeni na osnivačkoj skupštini - rekao je Janković.

On je dodao da će među osnivačima biti više desetina ličnosti iz cele Srbije i da će u narednoj nedelji pozvati javnost na obeležavanje osnivanja pokreta.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ocajno pero

    17. maj 2017 | 14:58

    Ma nije moguce. Zar nije rekao da se on nikada nebi bavio politikom? Bese li on onaj veliki strucnjak-pravnik, obudsman koji nikome nije pomogao i sto je i sudu podneo prituzbe za nepravilnosti prilikom izbora, zajedno sa nekim Dr profesorima sa pravnog pa i to nisu dokozali nego izgubili spor???? Ko jos ovom coveku veruje? Nikola Kojo, Bjelak i svi oni ostali glumci koji su dobro zaradjivali za vreme zute vlasti. Neveruju mu ni oni i verovatno i nece biti u tom njegovom pokretu za sta? Pokret za vezbu,za prevare,za odbranu onih koji drze pistolje na policama, za sta pokret? Da ima trunku morala posle tuzakanja svojih sugradjana po Briselu trebalo bi da se sakrije u misiju rupu. Treba da se stide g-dine Jankovicu iako niste ni prosli pored g-dina.

  • Sah

    17. maj 2017 | 22:18

    Jos dok je bio zastitinik gradjana vodio je politicku kampanju. Narod ga nece, to se videlo na izborima. Ne znam zasto ne odustane od bavljenja politikom nego trosi svoje vreme uludo.

  • jeca

    17. maj 2017 | 16:51

    Janković i dalje veruje u Deda mraza.Neshvata da ne uživa u poverenju građana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA