Zorana Živkovića isključuju iz DS-a?

Opštinski odbor Demokratske stranke na Vračaru, po nalogu koji je stigao iz "vrha stranke", isključiće nekadašnjeg premijera Srbije iz članstva, prenosi dnevni list "Danas"

  • 8

Opštinski odbor Demokratske stranke na Vračaru isključiće Zorana Živkovića iz tog odbora. Sa druge strane, Živković tvrdi da ne zna o čemu je reč.

Dnevni list "Danas" prenosi da je u vračarski odbor DS odluka od isključenju Živkovića stigla "iz vrha stranke".

Živković međutim kaže da nema informaciju o tome da je neko inicirao njegovo isključenje, ali "da to ne znači da takve inicijative ne postoje".

- Pre oko 15 dana uredno sam dobio poziv od Opštinskog odbora Vračar i sve materijale da prisustvujem njihovoj sednici i učestvujem u glasanju. Ne znam da sam u međuvremenu isključen iz tog odbora - rekao je Živković.

(M. S. / Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucky

    20. jul 2012 | 08:31

    Alo Marko "kraljevicu" sta ti sve nakuca, Nis selo, celo od par centi, sovine oci.... Valjalo bi tebi malkice do dotura prosetati ( ti si u krugu dvojke pa moze peske) bas je vruce ovih dana mozda ti fali koja pilulica iki sta za pusenje....??? A ovaj lik iz sranke kako doso tako oso koga briga, a nekom veselje.....

  • beskoni

    20. jul 2012 | 03:48

    Gospodin bio,gospodin i ostao.Tadic se uplasio njegove kandidature za predsednika DS pa ga zato odstranjuje sa svih mogucih funkcija.

  • marko

    20. jul 2012 | 01:20

    Tipican primer zemljaka koji zeli da iz opanka predje u cipelu.Nemoze gospodine seljaku.Biti mason je zvanje pomocu kojega pametni ljudi uzimaju novac novopecenim bogatasima za clanarinu.Kada seljak mason postane to je jako zanimljivo gledati.Seljak pokusava da imitira manire gospode i to jako smesno deluje.Novcem se nemoze kupiti plava krv.Seljak poput svinjske glave Zivkovica nikada nece biti gospodin niti covek.Celo od par centimetara i sovine oci sve govore o tom skotu.On je otisao iz NIS ali NIS iz njega nikad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA