TELEGRAF U POSETI PREDSEDNIKU NA DEDINJU: Od Tome ni traga, radnici "šminkaju" vilu za useljenje!

- Vile su prazne, sređuju se. Trenutno su u jednoj radnici koji izvode radove i održavaju kompletan objekat. Sve mora da bude završeno pre nego što se predsednik useli - kaže nam radnik obezbeđenja kompleksa u Užičkoj

  • 7

Kompleks vila na Dedinju, od 1.500 metara kvadratnih u Užičkoj 23, užurbano se sprema i uređuje jer će uskoro biti stavljen na raspolaganje predsedniku Srbije.

Sudeći prema onome što smo mogli da vidimo na licu mesta, velelepni kompleks, sačinjen od dve vile, u Užičkoj ulici na Dedinju, užurbano se sređuje i "šminka", jer bi tu, prema najavama, iz Direkcije za imovinu Srbije trebalo narednih dana da se useli novoizabrani predsednik Tomislav Nikolić.

Kako Telegraf saznaje od radnika vile, koje su trenutno prazne, čitav kompleks se uređuje. Kosi se trava, čisti se, popravlja se fasada, pravi se razmeštaj i, kako kažu, sve teče prema unapred predviđenom planu.

- Vile su prazne, sređuju se. Trenutno su u jednoj vili radnici koji izvode unapred dogovorene radove i održavaju kompletan objekat. Sve mora da bude završeno pre nego što se presednik useli - rekao nam je radnik obezbeđenja nove predsedničke rezidencije, koja je okružena visokim borovima.

Pomoćnik direktora Direkcije za imovinu Srbije Srboljub Panić rekao je da će dve vile u Užičkoj ulici na Dedinju, koje je bivši predsednik Boris Tadić koristio za prijeme i razgovore koji nisu protokolarne prirode, biti ispražnjene i spremne za novog predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

- Obe vile su između 700 i 800 kvadrata, i u toku je njihova primopredaja. Vila u Užičkoj 23 je ispražnjena u potpunosti, a druga će naredne nedelje biti spremna za primopredaju – saopšteno je u Direkciji.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA