93

SNS: DS koristi nemile događaje za jeftine poene

To se, kako navodi SNS, posebno odnosi na Gradski odbor demokrata u Novom Sadu

Potpisi za kandidaturu Aleksandra Vučića
Foto: Tanjug/Sava Radovanovic

Demokratska stranka suočena sa gubitkom vlasti na svim nivoima čeka pojedine nemile događaje kako bi se oglasila i prikupila jeftine političke poene, a da pri tom ne daje konkretne predloge za rešenja, saopštio je danas GO SNS u Novom Sadu.

MILIONSKI DUGOVI PARTIJA: Ove parlamentarne stranke su u blokadi više od 1000 dana!

To se, kako navodi SNS, posebno odnosi na Gradski odbor demokrata u Novom Sadu.

Jučerašnju pucnjavu u centru Novog Sada u kojoj je ranjen jedan mladić, demokrate su ponovo iskoristile za oglašavanje u kojem, po običaju, nedostaju konkretni predlozi za rešavanje problema koji se očekuju od ozbiljne političke stranke koja je još uvek parlamentarna - dodaje SNS.

Gradski odbor Srpske napredne stranke poziva demokorate da uporede podatke o broju krivičnih dela iz perioda do 2012.godine i posle toga, s obzirom da u današnjem saopštenju navode da porast kriminala u gradu raste sa dolaskom SNS na čelo grada.

– Notorna je laž i da je odnos policije prema otkrivanju počinilaca krivičnih dela u Novom Sadu pogoršan od kako je na čelo Ministarstva policije imenovan Nebojša Stefanović. I ti podaci su vrlo lako proverljivi - ističe SNS.

Što se tiče predloga za rešavanje bilo kojeg problema u gradu, SNS ističe da već pet godina čeka na konkretne predloge odbornika Demokratske stranke, ali ih do danas, kako navode, nije dočekala.

Sva obraćanja odbornika Demokratske stranke za govornicom Skupštine grada ili kroz saopštenja i izjave putem medija svode se na površne kritike – zaključuje se u saopštenju.

GO DS u Novom Sadu zatražio je hitnu sednicu Skupštine grada na kojoj će biti usvojene mere za borbu protiv nasilja u gradu uz tvrdnje da je bezbednosna situacija u gradu pogoršana posle 2012. godine dolaska sadašnje gradske vlasti a da je odnos policije prema Novom Sadu “posebno pogoršan posle imenovanja Nebojše Stefanovića za ministra unutrašnjih poslova”.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: DS, Politička stranka, politika, SNS
Popularni komentari
 • j
  jana

  Uzalud im sve što rade, pokazali su ko su i šta su.

 • Z
  Zdravko

  Delovanje DS je tako nevažno i nebitno da je uzaludno baviti se njima.Da li se pita žaba kad se bara zatrpava.Ne.Tako se i DS ne pita ni za šta jer su nebitni.

 • S
  Slavko

  DS vecito koristi kojekakve lazi, izmisljotine i spletkarenja, jer je to gomila nekvalitetnih dokonjaka.

foto dana

video dana