Palma konačno odgovorio da li je deo vlasti

Naš stav o tome zašto nismo glasali za premijerku Anu Brnabić je poznat odavno, a danas ni kancelarka Nemačke Angela Merkel nije glasala za Zakon o istopolnim brakovima - rekao je Marković

  • 29

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da nije u vlasti i tako razrešio nedoumicu lidera PUPS i ministra bez portfelja Milana Krkobabića, koji je jutros izjavio da je to "pitanje od milion dolara" i da ga treba uputili predsedniku SPS Ivici Daciću.

Da li je Palma vlast ili opozicija? Pitajte Dačića, to je pitanje od milion dolara

Palma i njegovi poslanici glasali protiv nove Vlade

- Nisam u vlasti, ali ćemo podržati sve što je dobro za Srbiju - rekao je Marković Tanjugu, posle sednice Skupštine grada Jagodine, kojoj je predsedavao.

- Naš stav o tome zašto nismo glasali za premijerku Anu Brnabić je poznat odavno, a danas ni kancelarka Nemačke Angela Merkel nije glasala za Zakon o istopolnim brakovima - rekao je Marković.

- U JS su porodični ljudi i nismo glasali za one koji nemaju porodicu. U redu je ako neko nema porodicu zbog neke medicinske kontraindikacije, ne daj Bože, ali, ovde je nešto drugo u pitanju -  dodao je Marković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    30. jun 2017 | 14:58

    U pravu je Palma. Sad ce da uslede sankcije srpske neoradikalne stranke. Gubitak poslova, manjak subvencija i dr. Ali to je politika...

  • Srki

    30. jun 2017 | 15:17

    Bravo za Palmu on ke jedini covek na nasoj politickoj sceni koji je ostao dosledan svojih ideja i nije pravoio od usta d..e!!!!BRAVO PALMA

  • Н. С

    30. jun 2017 | 15:39

    БРАВО Г-дине ПАЛМА за Ваш став. И што је још важније, нисте попустили иако вероватно није било лако. Сигурно су се јако трудили да вам објасне, да то и није неки разлог. Можда још има наде да се Србији врате некадашње вредности? Сумњам.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA