Ružić uveren: Sa SNS u Beogradu osvajamo iznad 50 posto glasova

Navodeći da izbori u Beogradu neće biti nimalo "laka utakmica", Ružić kaže da su ti izbori veliki izazov za SPS i njene strateške partnere iz SNS

Potpredsednik SPS Branko Ružić izjavio je da je blizak oceni da će se na beogradskim izborima ubedljiva pobeda SPS i SNS ogledati u procentu koji prelazi 50 odsto.

Dačićev sin na čelu delegacije SPS u Paraliji: Došli smo da pomognemo Palmi

NOVI MINISTRI PRIJAVILI IMOVINU: Ko ima najviše stanova, a ko nema automobil

- Opozicija je toliko atomizirana, ideološki, programski i personalno podeljena, da je njen primarni i jedini cilj da se tako podeljena u kolone pojedinačno bori da bude "dobra udavača" za natpolovičnu većinu na izborima u Beogradu - rekao je Ružić za Novosti.

Navodeći da izbori u Beogradu neće biti nimalo "laka utakmica", Ružić kaže da su ti izbori veliki izazov za SPS i njene strateške partnere iz SNS.

- Pripremne predizborne radnje u gradskom odboru SPS su već počele i spremni dočekujemo taj novi izborni ciklus, i kadrovski i operativno. Model učešća na izborima odredićemo na sastanku nadležnog partijskog organa, ali kakav god da on bude, cilj je da konačni epilog zbira glasova SPS i SNS bude ubedljiva pobeda u interesu građana - rekao je Ružić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA