Potvrđen datum Vučićeve posete Bosni i Hercegovini

Podsećamo, Čović je ranije rekao da je svrha posete "razgovor o otvorenim pitanjima"

  • 41

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 7. i 8. septembra u službenoj poseti Bosni i Hercegovini, objavio je na Tviteru predsedavajući Predsedništva BiH Dragan Čovića.

U Sarajevo prvo dolazi Vučić, pa Kitarović

STIPENDIJA ZA TALENTOVANOG DEČAKA, POSAO ZA OCA, DRŽAVLJANSTVO ZA PORODICU: Vučić primio Farhadija Nurija, izbeglicu iz Avganistana (FOTO)

- Predsednik Republike Srbije Vučić, na naš poziv, u službenoj poseti BiH 7. i 8. septembra 2017. - objavio je Čović na svom Tviter nalogu.

 

Podsećamo, Čović je ranije rekao da je svrha posete "razgovor o otvorenim pitanjima".

Predsednik Vučić rekao je u subotu da se radi na njegovoj poseti BIH, a na poziv predsedavajućeg Predsedništva BiH, te da je uvek raspoložen za razgovore u Sarajevu, jer je to, ocenio je, prilika da se reafirmiše politika mira i stabilnosti i dobrih odnosa.

- Za mene je ovo prilika da reafirmišemo politiku mira i stabilnosti, dobrih odnosa, jer čini mi se da je to jedna od stvari koju moramo da uradimo na najbolji mogući način da bismo stablnost i mir mogli da sačuvamo - rekao je Vučić novinarima, nakon susreta sa izvestiocem EU za Srbiju Dejvidom Mekalisterom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasna

    16. avgust 2017 | 13:31

    Vučić se zalaže za mir i stabilnostm zaaže se za napredak i pomirenje celog regiona.

  • Stevan

    16. avgust 2017 | 13:18

    Verujem da će poseta biti uspešna, na obostrano zadovoljstvo.

  • Mihajilo

    16. avgust 2017 | 14:21

    Odnosi sa BIH su nam vrlo važni. U stagnaciji su već dugo, sad je šansa da se nešto promeni. Vučić će u dvodnevnoj poseti pokušati da nešto pomeri sa mrtve tačke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA