Brnabić sa Skotom: Srbija dobila podršku da Beograd bude sedište Transportne zajednice

Brnabić je istakla da je zadovoljna napretkom Berlinskog procesa i dodala da je zahvaljujući tom napretku nedavno uspešno rešen trgovinski problem sa Hrvatskom na regionalnom nivou

  • 2

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajlom Skotom o daljem unapređenju regionalne saradnje i dosadašnjim aktivnostima Srbije na tom planu.

Brnabić o Zakonu o BIA: Sve je pod lupom EU, nema reči o totalitarizmu

Brnabić: Do kraja septembra biće poznato za koliko će procenata biti povećane plate

Brnabić je istakla da je zadovoljna napretkom Berlinskog procesa i dodala da je zahvaljujući tom napretku nedavno uspešno rešen trgovinski problem sa Hrvatskom na regionalnom nivou, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Ona je dodala da je Srbija dobila regionalnu podršku da Beograd bude sedište Transportne zajednice Jugoistočne Evrope, što je ocenila kao još jedan dobar pokazatelj razvoja saradnje i doprinos regionalnoj stabilnosti.

Foto:Tanjug/Dimitrije Goll

Skot je naglasio da je zadovoljan načinom na koji se Srbija brine o izbeglicama, naročito odnosom prema deci migranata koja su od ove godine uključena u predškolsko obrazovanje u Srbiji.

Foto:Tanjug/Dimitrije Goll

Američki ambasador je istakao da Sjedinjene Američke Države nastavljaju da rade na antikorupcijskom programu u saradnji sa srpskim vlastima i na nacionalnom i na lokalnom nivou, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ĆupričaninSWE

    1. septembar 2017 | 16:12

    Gde nađe ovu odevnu kombinaciju? Izgleda da joj (mu) je Edi Rama stilista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA