Marko Đurić i Goran Rakić idu na sastanak sa čelnicima Putinove stranke uoči VAŽNOG DOGAĐAJA NA KOSOVU

Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije, izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka

  • 1

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije, i tom prilikom, između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji, rečeno je u saopštenju.

Vlada Srbije će logistički podržati unutrašnji dijalog: Brnabić razgovarala sa Bjornstadom (FOTO)

Predsednik Vučić: Od oktobra kreće NOVA FAZA DIJALOGA o KiM, PODRŽAVAM Srbe da uđu u vladu Kosova, Haradinaj - ZLOČINAC

- Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije - izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka.

Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na KiM zbog svega što su Ruska Federacija i partija predsednika Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na KiM, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.

- Predstojećim sastankom biće još jednom potvrđeno neraskidivo prijateljstvo koje povezuje srpski i ruski narod i nepokolebljiva zainteresovanost Ruske Federacije za položaj Srba na Kosovu i Metohiji - zaključio je Rakić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strahinja

    13. septembar 2017 | 15:31

    Bravo, puno podrska.Hvala Rusiji na razumevanju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA