BOŠKO OBRADOVIĆ - HEROJ HRVATSKIH DESNIČARA: Dele njegov video, hoće da ga kupe i dovedu u Sabor (VIDEO)

Postavlja se pitanje, šta se to svidelo hrvatskim desničarima, pa šeruju i lajkuju obraćanje političara, koga tamošnji mediji često nazivaju četnikom

  • 97

Hrvatski desničari poslednjih dana masovno dele video sa govorom Boška Obradovića, lidera i poslanika Dveri u Skupštini Srbije. Postavlja se pitanje, šta se to svidelo hrvatskim desničarima, pa šeruju i lajkuju obraćanje političara, koga tamošnji mediji često nazivaju četnikom. Stav njega i njegove stranke prema homoseksualcima.

Obradović ponovo priziva nasilje: Pogrešili smo što u subotu nismo direktno napali Željka Mitrovića

Poslanici o Vulinovim i Ješićevim stanovima, rijaliti programima, ostavkama ministara, IZREČENE I OPOMENE

Obradović je, naime, Skupštini Srbije nedavno održao desetminutni govor u kojem je kritikovao homoseksualce, rekavši kako to nije u skladu sa srpskom tradicijom i verom.

- Nemojte nam nametati vašu ideologiju kao nešto prirodno i normalano. Niko ne ulazi u vašu privatnost… Čime se vi ponosite, ovo nije nedelja ponosa nego provociranja i nametanja homoseksualizma. Mislimo da gej paradu treba zabraniti. Što ne izađete na referendum? Ako je većina protiv, ne možete da je održite - rekao je Obradović obraćajući se pripadnicima LGBT koji su bili u sali.

Poručio im je “da ne mogu pisati udžbenike u kojima se promoviše homoseksualnost” i da “Bog nije zato zamislio svet - da deca imaju dve mame ili dvojicu tate”.

Video se deli među homofobima, a kad je homofobija u pitanju onda očito granice ne postoje. Hrvatski desničari s oduševljenjem su primili Obradovićev govor, a mnogi su u komentarima na društvenim mrežama izrazili žaljenje zbog činjenice što u Hrvatskoj nema ovakvih političara.

Printskin: Facebook
Foto: Facebook

Brojne desničarske stranice su s divljenjem prenele govor, a neke su ga čak i prevele, jer ipak je na srpskom jeziku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA