Mihajlović poručila Vulinovoj stranci: Ako se neko ne slaže sa predsednikom Srbije, onda neka to kaže

Mihajlović, koja je funkcionerka SNS kaže da "ako neko nije dobro čuo", ona nije rekla ni manje, ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić

  • 1

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je iznenađena saopštenjem Pokreta socijalista u vezi sa njenom izjavom da mediji imaju pravo da tragaju za odgovorima koji su od interesa javnosti i da nadležni organi, ako je potrebno ponovo ispitaju "slučaj Vulin".

MIHAJLOVIĆ I VULIN U KLINČU: Zorana traži da se ispita njegov slučaj, iz PS poručuju da joj nije mesto u Vladi

Mihajlović se oglasila povodom poziva Đukanovića da podnese ostavku

Mihajlović, koja je funkcionerka SNS kaže da "ako neko nije dobro čuo", ona nije rekla ni manje, ni više od onoga što je rekao predsednik Srbije i predsednik SNS Aleksandar Vučić.

- Možda čak i manje. Mislim da smo svi članovi vlade i da je nekako potpuno prirodno da se gleda i da sve bude transparentno. Koliko dugo se gledala i istraživala recimo imovina Aleksandra Vučića? Koliko su mediji istraživali moju imovinu? Mislim da je sve to potpuno normalno. Ja sam odreagovala zato što mislim na sigurnonost i stabilnost vlade - rekla je Mihajlović.

Foto: Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/M. Mirčetić

Ona je dodala da nema potrebe da polemiše sa poslanicom Pokreta socijalista.

- Ako se neko ne slaže sa mišljenjem predsednika Srbije onda neka to kaže. Da se Pokret socijalista sada ne naljuti ali mislim da ishitrenim saopstenjima zaista čine štetu svom predsedniku (Aleksandru Vulinu) - rekla je Mihajlović.

Ona je istakla da će uvek zaštiti stranku kojoj pripada i koju voli.

Na medijske objave da je vlada pred raspadom te da ima problem, Mihajlović odgovara da to nije tačno i da vlada radi.

- Juče smo imali sednicu Vlade, donosimo odluke, odlično radimo zajedno. Da li se neko slaže sa nekom izjavom ili ne, ili ako u nekim situacijama imamo različita mišljenja, to ne sme i nije nikada do sada uticalo na donošenje odluka. Koliko puta smo imali rasprave Dačić i ja, i da li je to značilo da nećemo zajednički doneti odluku koja se tiče vlade - upitala je Mihajlović.

Na pitanje da li smatra da Vulinu nije mesto u vladi Mihajlović je odgovorila:

- Ne, ja to nikada neću reći. Zaista ne bih da polemišem ni sa kim, ni sa predstavnicima Pokreta socijalista kao manjinske stranke na našoj listi. Mislim da moramo da radimo zajedno - rekla je Mihajlović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    29. septembar 2017 | 22:32

    Pa mnogi se ne slaze sa presednikom Srbije i sta sad hocemo li mozda zbog toga u zatvor pa normalno je i svuda u svetu da se svi politicari neslazu to je livni stavi nista drugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA