Na Dan oslobođenja Beograda nećemo videti samo "migove", već još jedan UBOJITI PROJEKAT VOJSKE SRBIJE (FOTO)

U toku su intenzivne pripreme za 20. oktobar

  • 3

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će migovi, dva stigla juče a četiri će stići do petka, biti predstavljeni 20. oktobra na Dan oslobođenja Beograda. Tog dana, javnosti će biti predstavljen još jedan projekat Vojske Srbije.

Saradnja Grada Novog Sada, pokrajine i Vojske Srbije (FOTO)

Dočekani migovi! Džin "Antonov 124" sleteo u Batajnicu

- Sinoć je na aerodrom Batajnicu stigla prva grupa dugo očekivanih Migova, stigla su dva MiG-a 29, a do petka će stići preostali. Naše vazduhoplovstvo se razvija, kao i čitava naša armija i u sledećim koracima, očekujemo da ćemo dobiti i vojno-tehničku pomoć iz oblasti kopnene vojske, i na taj način ćemo nastaviti da jačamo našu zemlju - rekao je Vulin u Novom Sadu prilikom obilaska kasarne.

Foto: novisad.rs

Naznačio je da su u toku intenzivne pripreme za 20. oktobar, kada će biti predstavljeni ne samo "migovi", koje dobijamo iz vojno-tehničke pomoći, već i projekat "1.500" gde ćese pokazati kako izgleda najmodernije i najbolje opremljeni vojnik, "kako izgleda VS koju stvaramo i koju želimo".

Foto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE - DARIMIR BANDA

- Pozivam sve građane da 20. oktobra budu sa nama, dođu na aerodrom Batajnicu i podele ponos što je vojska Srbije sve bolja i sve jača - poručio je Vulin.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    3. oktobar 2017 | 14:51

    Jos da stignu obecana 9 migova iz Belorusije i mi smo carevi da vidimo kada ce oni da stignu .

  • Lale

    3. oktobar 2017 | 14:18

    A jel mogu i 23-eg oktobra da prelete jednu metropolu? :-)

  • Obilic

    16. oktobar 2017 | 23:49

    Minister Sam Baba julin a zovem SE mister VULIN za OSTALE bas me briga sad mi stizu 4 miga. Sposoban Sam sve SE MOZE migovi SE strasno MOZE mala mi je SAMO Plata za Stan mi je taman rata. ZIVIM SADA STVARNO skromno zaposlen Sam sad enormno SA rusima sad Sam dobro diruguje opet NATO dolaze nam TURCI zato. Veselo je OPA BATO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA