≫ 

BRITANSKI ŠAMAR TAČIJU: Ambasador napustio salu, NIJE ŽELEO DA SLUŠA HAŠIMA (FOTO)

Kosovo je održalo svoju reč, a međunarodna zajednica nije, rekao je Tači, nakon čega je britanski ambasador napustio salu

  • 8

Ambasador Velike Britaniije u Prištini Rori O' Konel napustio je danas salu u Prištini, nakon što je kosovski predsednik Hašim Tači rekao da međunarodna zajednica nije ispunila obećanja data Kosovu, prenose prištinski mediji. Na predstavljanju izveštaja "Percepcija javnog mnjenja o radu i mandatu Specijalnog suda za Kosovo", Tači je ocenio da je formiranje Specijalnog suda "kap pravde u moru nepravde", navodi Radio KiM.

Vučić i Putin saglasni: Katalonija je potvrdila da je to što je EU priznala Kosovo - fatalan potez i greška

KATALONIJU NE DAJU, A KOSOVO OTIMAJU: Šta je Prodijeva doktrina, koja važi za EU, ali ne i za Srbiju

Tači je rekao da je do formiranje Specijalnog suda za ratne zločine tzv. OVK došlo pod pritiskom međunarodne zajednice i ponovio je "borba OVK bila pravedna".

Tači je rekao da taj sud neće suditi za zločine "koji su počinili Srbi" tokom sukoba na Kosovu.

Foto: president-ksgov.net

- Kosovo je održalo svoju reč, a međunarodna zajednica nije - rekao je Tači, nakon čega je britanski ambasador napustio salu.

Iz ambasade Velike Britanije u Prištini rekli su da ta zemlja podržava napore predsednika Tačija u smeru pomiranja i pravde, ali da je O' Konel "morao da napusti salu".

Foto: president-ksgov.net

U saopštenju britanske Ambasade se navodi da je ambasador prošle nedelje javno pohvalio Tačijeve napore, te da je i prisustvo ambasadora na predstavljanju izveštaja bilo u tom cilju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobi

    9. oktobar 2017 | 15:53

    Ma vratice se ambasador cim dobije samar od Amerike

  • Cika Velja

    9. oktobar 2017 | 16:36

    To se polako pijaca razilazi? Pa brzo to nesto ide,ja mislio da ce morati malo duze da se ceka?!

  • Miki

    9. oktobar 2017 | 16:35

    E moj hasime dodze red i na tebe nisi vise potreban droga slabo ide a prostitucija pojeftinila nema ni za cips a organi ne rastu na drvo pa tako sada ova prica mora da se zavrsi srecnim krajem kao u bajci za Srbiju a losi ljudi i babaroge nastradaju kraj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA