Bravo momci, tako se bori za svoju zemlju: Srpski političari čestitali fudbalerima plasman na Svetsko prvenstvo 2018!

Ovako izgleda kad se oni nađu u ulozi navijača

Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su fudbalerima Srbije plasman na Mundijal 2018 u Rusiji.

- Bravo momci! Tako se bori za svoju zemlju. Napred Srbija! - napisao je Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika Srbije.

Mihajlovićeva smatra da je srpskom fudbalu mesto među najboljim reprezentacijama sveta.

- Fudbalerima reprezentacije Srbije i stručnom štabu od srca čestitam plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji i želim vam da sa dobrom igrom nastavite i na Mundijalu - rekla je ona i dodala da je reprezentacija Srbije timskom igrom, kvalitetom i upornošću izborila "ono čemu smo se svi nadali".

Siniša Mali čestitao je ''Orlovima'' na istorijskoj pobedi i na neverovatnom uspehu.

- Momci su pokazali veliku hrabrost, a odličnom igrom obradovali su celu naciju. Posle osam godina, naša fudbalska reprezentacija ulazi u krug najboljih", napisao je Mali u čestitki.

Ministar sporta Udovičić istakao je da su srpski momci među najboljim reprezentacijama sveta u fudbalu posle osam godina!

- Čestitam našim momcima plasman na Svetsko prvenstvo 2018. godine! Svaka čast, tako se bori za svoju Srbiju - navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je u Beogradu reprezentaciju Gruzije sa 1:0 i direktno se plasirala na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je večeras fudbalerima Srbije plasman na Svetsko prventvo u Rusiji sledeće godine.

Daljinac

(Tečlegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saša

    10. oktobar 2017 | 11:46

    Konačno su nas obradovali fudbaleri,svaka čast momci,samo još da napravimo dobre rezultate u Moskvi.Ali sve u svemu ponosni smo na vas.

  • NBG

    10. oktobar 2017 | 00:14

    Ako budemo igrali u Rusiji kao protiv Austrije i Gruzije mislim da nemamo sta da trazimo na SP.

  • Dragana

    10. oktobar 2017 | 11:52

    Obradovali ste nas vasom pobedom i plasmanom na Svetsko prvenstvo 2018.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA