SVI NA BIRALIŠTA, da pokažemo koliko nas ima: SPS pozvao Srbe sa KiM da podrže SRPSKU LISTU

Neophodno da u nedelju izađemo svi na birališta, da pokažemo koliko nas ima, kolika je naša snaga i pružimo podršku kandidatima za odbornike i gradonačelnike Srpske liste, istaknuto je na skupu u Gračanici

  • 3

Sa predizbornog skupa u Gračanici, potpredsednik Izvršnog odbora SPS Slobodan Milošević pozvao je, u ime rukovodstva ove partije, Srbe sa Kosova i Metohije, da u nedelju, 22. oktobra, izađu na lokalne izbore i podrže kandidate za odbornike i gradonačelnike Srpske liste.

SRBIN NA SRBINA U 8 OPŠTINA: Zapad hoće da rasturi Srpsku listu

Policija Kosova napravila POSEBAN OPERATIVNI PLAN za nedelju

U nedelje, 22. oktobra na Kosovo i Metohiji se održavaju lokalni izbori, koji su od velikog značaja za ostanak i opstanak srpskog življa u Pokrajini. Zato je za predizbornog skupa u Gračanici, kome su prisustvovali kandidati za odbornike SPS sa Srpske liste, upućena poruka da je neophodno da građani srpske nacionalnosti pokažu jedinstvo i podrže listu, koja jedinu ima podršku Vlade i Predsednika Srbije.

- Neophodno da u nedelju izađemo svi na birališta, da pokažemo koliko nas ima, kolika je naša snaga i pružimo podršku kandidatima za odbornike i gradonačelnike Srpske liste - istakao je Slobodan Milošević, potpredsednik Izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije.

Milošević je, u ime rukovodstva SPS, pozvao Srbe sa Kosova i Metohije, da glasaju za Srpsku listu, koja je prema njegovim rečima, garant opstanka i ostanka Srba u Pokrajini.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA